BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaObama'ya sert eleştiri----

Obama'ya sert eleştiri

Obama'ya sert eleştiri
06 Mayıs 2013 - 07:17 www.finansgundem.com

Amerikalı ekonomi profesörü Morici, Obama'nın ekonomi stratejisinin ABD için "tamamen bir trajedi" olduğunu ileri sürdü

Maryland Üniversitesi uluslararı işletme profesörü Peter Morici, ABD Başkanı Barack Obama'nın ekonomi politikalarının ülke için "talihsiz" olduğunu savundu.
"Amerikan ekonomisi için "Mahşerin 3 atlısı" Obama'nın enerji politikaları, regülasyon ve Obamacare" açıklamasında bulunan Morici, enerji politikalarının doğudaki körfez ve Atlantik ve Pasifik kıyılarındaki petrol aramalarını sonlandırdığını, düzenlemelerin Obama döneminde 3 katına çıktığını ve bunların da istihdam maliyetini yükselttiğini belirtti.
Sağlık masraflarının da çok yüksek olduğunu ileri süren Morici, Obamacare'in şirketlerin işini daha da zorlaştırdığını dile getirdi.
Profesör Morici, genel etkinin iyi olmadığının altını çizerek, "Hiçbir başkan, istihdam yaratımının sonunu getirme konusunda daha başarılı olamazdı" ifadeleriyle dikkat çekti ve olanları tam bir trajedi olarak niteledi
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)