BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporZlatan'dan Beckham'a ilginç teklif!----

Zlatan'dan Beckham'a ilginç teklif!

Zlatan'dan Beckham'a ilginç teklif!
07 Temmuz 2018 - 20:15 www.finansgundem.com

İsveç'in efsane futbolcusu Zlatan Ibrahimovic, Dünya Kupası çeyrek finalinde oynanan İsveç-İngiltere maçı öncesinde David Beckham'a ilginç bir teklifte bulundu.

2018 Dünya Kupası çeyrek finalinde oynanan İsveç-İngiltere maçı öncesinde Zlatan Ibrahimovic’ten David Beckham’a ilginç bir teklif geldi.

Sosyal medya hesabından Beckham ile bir fotoğrafını paylaşan Zlatan Ibrahimovic, “Eğer İngiltere kazanırsa dünyanın neresinde istersen orada sana yemek ısmarlayacağım. Ama eğer İsveç kazanırsa Ikea’dan ne istersem onu alacaksın” ifadelerini kullandı.

David Beckham ise Zlatan Ibrahimovic’in bu teklifine “Eğer İsveç kazanırsa Ikea’dan ne istersen alacağım, hatta Los Angeles’taki evinde neye ihtiyacın varsa. Ama İngiltere kazanırsa İngiltere'ye geleceksin ve İngiltere forması giyip benimle Wembley’de devre arasında balık ve cips yiyeceksin” yanıtını verdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)