BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisNİHAT KARADAĞ YUVAYA DÖNDÜ----

NİHAT KARADAĞ YUVAYA DÖNDÜ

NİHAT KARADAĞ YUVAYA DÖNDÜ
12 Mayıs 2009 - 00:50 www.finansgundem.com

Ekonomist Dergisi'nin haberine göre geçtiğimiz günlerde ING Bank'tan ayrılan Nihat Karadağ, Oyak Holding'te genel müdür yardımcısı olarak göreve başladı.

Nihat Karadağ yuvaya döndü İki hafta önceki sayımızda Nihat Karadağ’ın ING Bank ile yollarını ayırdığını yazmıştık. Yaklaşık dokuz yıl önce Oyakbank döneminde genel müdür yardımcısı olarak görev yapan Nihat Karadağ, geçen hafta Oyak Holding’te göreve başladı. Oyakbank döneminde Coşkun Ulusoy’un genel müdürlüğü sırasında birlikte çalışan ikili, yine Oyak çatısı altında buluştular. Karadağ için bu bir anlamda “yuvaya dönüş” oldu. Edindiğim bilgilere göre Karadağ, Oyak Holding’te finansal yatırımlardan sorumlu genel müdür yardımcısı olarak görev yapacak. Bilindiği gibi Oyak Holding’in genel müdürlüğünü Coşkun Ulusoy yürütüyor. Henüz görev bölümleri netleşmemekle birlikte Oyak Holidng’in finans sektöründeki iştirakleri Oyak Yatırım, Oyak Anker Bank ve Halk Leasing, Karadağ’a bağlı olacak. Holding’in Hazine yönetimi, iştiraklerinden ve Sandık’ın nakit akışlarının kontrolü ve yönetimi gibi sorumlulukların da Karadağ’a bağlanması bekleniyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)