BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporNeymar'a büyük şok! 45 milyon euro...----

Neymar'a büyük şok! 45 milyon euro...

Neymar'a büyük şok! 45 milyon euro...
19 Mart 2016 - 00:17 www.finansgundem.com

Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı, vergi kaçırdığı iddiasıyla ülkesinde yürütülen davada 45 milyon euro para cezasına çarptırıldı

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'da forma giyen Brezilyalı futbolcu Neymar, vergi kaçırdığı iddiasıyla ülkesinde yürütülen davada 45 milyon euro (145 milyon TL) para cezası aldı.

Brezilya'daki Folha de Sao Paulo gazetesinde yer alan habere göre, 2011-2013 yılları arasında elde ettiği reklam gelirlerinden bir kısmını maliyeye bildirmeyerek vergi kaçırmakla suçlanan Neymar'a, Brezilya'daki mahkeme tarafından 45 milyon euroluk (145 milyon TL) para cezası verildi.

Vergi kaçırmaktan suçlu bulunan Neymar hakkında verilen kararının nihai olmadığı ve 24 yaşındaki futbolcunun itiraz hakkı bulunduğu bildirildi.

Son dönemlerde yargı ile arasında ciddi sorunlar yaşayan Neymar'ın, Santos'dan Barcelona'ya transferinde gerçek bedelin saklanarak yolsuzluk yapıldığı iddiasıyla Madrid'deki Ulusal Mahkeme'de yürütülen başka bir soruşturması daha bulunuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)