BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisNEW LIFE YAŞAM'DA YENİ GENEL MÜDÜR ----

NEW LIFE YAŞAM'DA YENİ GENEL MÜDÜR

NEW LIFE YAŞAM'DA YENİ GENEL MÜDÜR
20 Mayıs 2009 - 00:48 www.finansgundem.com

Ekonomist Dergisi'nin haberine göre Tansel Birol'ün ayrılmasının ardından Şebnem Özbasan'ın vekalaten yürüttüğü New Lıfe Yaşam Sigorta'nın genel müdürlüğüne yeni bir atama yapıldı.

New Lıfe Yaşam Sigorta’da yeni genel müdür Hayat sigortacılığı alanında faaliyet gösteren New Lıfe Yaşam Sigorta genel müdürlüğe haziran ayı itibariyle Ahmet Serimoğlu’nu getiriyor. Şirketin Şubat 2009’da genel müdür Tansel Birol ile yollarını ayırmaya karar vermesinin ardından Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Şebnem Özbasan bu görevi vekaleten yürütüyordu. O günden beri de genel müdürlük arayışına devam eden New Lıfe Yaşam Sigorta’nın Ahmet Serimoğlu ile el sıkıştığını öğrendim. Haziran ayı itibariyle göreve başlayacak olan Serimoğlu da eski genel müdür Tansel Birol gibi Yapı Kredi kökenli. Serimoğlu, Yapı Kredi Sigorta’nın satış ve pazarlama birimlerini ayırıp kurduğu Yapı Kredi Yaşam Sigorta Satış ve Pazarlama Şirketi’nin genel müdürlüğünü yürütüyordu. Edindiğim bilgilere göre söz konusu şirket, Yapı Kredi Bankası ile birlikte TMSF yönetimine geçip, TMSF tarafından kapatılınca, Yapı Kredi’den ayrılan Serimoğlu, o tarihten beri sigorta sektörünün dışında kaldı. New Lıfe Yaşam ile yeniden sigortacılığa dönecek olan Serimoğlu’na yeni görevinde başarılar dileriz.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)