BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisNew Life Sigorta'da neler oluyor?----

New Life Sigorta'da neler oluyor?

New Life Sigorta'da neler oluyor?
19 Ağustos 2009 - 12:15 www.finansgundem.com

New Life Yaşam Sigorta'da sular bir türlü durulmadı. Şirketin genel müdürlüğüne Ahmet Serimoğlu’nun gelmesiyle birlikte önce bölge temsilcilikleri kapatıldı. Sonra da 41 çalışanın işine son verildi.

New Life Yaşam Sigorta 41 kişi işten çıkarıldı. Son iki aydan işten çıkarılan çalışanların çoğu da işten çıkarılmadan bir ay önce terfi almışlardı... Şirketin yeni yönetimi ani bir kararla 4 tane bölge temsilciliğini de kapatma kararı aldı. Doğrudan satış ekibini tasfiye eden, bölge müdürlerini de kapatan New Life Yaşam Sigorta henüz istenilen acente ağını da kuramadı. Şİrket yönetimi acente sayısının 50'den fazla olduğunu söylese de poliçe kesen aktif acente sayısının 10'dan az olduğu söyleniyor. Şirketin aylık prim üretimi de ağustos ayında bin liraya kadar düşmüş. Şimdi işten çıkarılan 41 çalışan şirketi dava açmaya hazırlanıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)