BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNestle'den "İsrail" hamlesi: Fabrikasını kapattı----

Nestle'den "İsrail" hamlesi: Fabrikasını kapattı

Nestle'den İsrail hamlesi: Fabrikasını kapattı
19 Ekim 2023 - 10:45 www.finansgundem.com

Nestle, İsrail’deki bir üretim fabrikasını çalışanların güvenliği nedeniyle “tedbir” amaçlı “geçici olarak kapattığını” açıklarken, bölgedeki çatışmaların ardından böyle bir adım atan ilk tüketici ürünleri şirketi oldu.

Nestle, İsrail'deki bir üretim fabrikasını güvenlik nedenleriyle "geçici olarak" kapattığını duyurarak, bu adımı atan ilk tüketici ürünleri şirketi oldu.

Bazı küresel şirketler militan grup Hamas’ın 7 Ekim’deki beklenmedik saldırısının ardından İsrail’deki faaliyetlerini geçici olarak durdurmuştu ve çalışanlarının evden çalışmasını istemişti.

Perakende, sağlık hizmeti ve petrol şirketleri bölgedeki duruma ilişkin planlarını açıklarken diğer uluslararası paketli gıda üreticileri şimdiye kadar çatışmalar karşısında sessiz kaldı.

Paketli gıda sektörü, çocuk bezi ve bebek maması gibi “temel” ürünleri satmaya devam ederek hala Rusya’da kısmen faaliyet göstermeye devam ettiği için de eleştiriliyor.

Nestle'den Rusya'da ürünlerine 'ruble' zammı

 

Nestle'den fabrika kapatma kararı

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.23 Ekim 2023 09:24

    GAZZEDE İSRAİLİN/YAHUDİ YÖNETİCİLERİNİN ÇOLUK ÇOCUK MASUM İNSANLARI BOMALATIP ÖLDÜRDÜKLERİNİ TELEVİZYONDA GÖZLERİMLE GÖRDÜKTEN SONRA İSRAİLDE YAHUDİLERCE ÜRETİLEN HİÇBIR ÜRÜNÜ SATIN ALMAM HİÇBİR YAHUDİYE DE GÜVENEMEM

  • YORUM 19 Ekim 2023 11:46

    Soykırım yapan katil İsrail adına faaliyetlerine devam eden ünlü firmaların mallarını boykot çağrısı yapıyorum, yapalım...