BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisNecla Zarakol'u telaşlandıran olay!----

Necla Zarakol'u telaşlandıran olay!

Necla Zarakol'u telaşlandıran olay!
24 Haziran 2011 - 14:13 www.finansgundem.com

Zarakol İletişim'in sahibi Necla Zarakol, son zamanlarda sıkıntıya düştüğü durum hakkında açıklama yaptı

Zarakol İletişim'in sahibi Necla Zarakol, PR sektöründe soyisim benzerliği nedeniyle sıkıntı yaşıyor. İpek ve Esra Zarakol isimli iki PR'cının kendileri ile bir bağlantısı olmadığını açıkladı. İşte o açıklama:
Son birkaç yıldır sektörümüzde çalışan ve özellikle etkinlik projelerinde görev alan Esra Zarakol ve İpek  Zarakol’un, aile soyadlarımızın aynı olması dışında Zarakol İletişim Hizmetleri A.Ş. ile bir ilgileri bulunmadığını,  gördüğüm lüzum üzerine basın mensuplarına duyurmak isterim.
Zarakol İletişim Hizmetleri A.Ş. ekli listede yer alan ve yıllık sözleşme ile çalıştığı müşterileri için bülten ya da davet göndermekte; bu isimlerin ve halka arz projelerinin dışında herhangi bir kuruma proje bazında hizmet vermemektedir.
Basın bülten ve davetlerinin gönderiminde yararlandığımız Basın Odası, metinlerimizin size ulaşmasında logomuzun da yer alması için gerekli hazırlıkları yapmaktadır. Bu yeni gönderim yöntemi yürürlüğe gelene kadar, listede bulunan müşterilerimiz dışında size Esra Zarakol ya da İpek Zarakol tarafından ulaştırılan bülten/davet/bilgileri bu açıklamam çerçevesinde değerlendirmenizi rica ederim.
İlginiz ve özeniniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
Saygılarımla
Necla Zarakol

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)