BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisNAİM TEMUR BAŞAK GROUMAPA'DAN AYRILDI----

NAİM TEMUR BAŞAK GROUMAPA'DAN AYRILDI

NAİM TEMUR BAŞAK GROUMAPA'DAN AYRILDI
01 Ağustos 2009 - 00:42 www.finansgundem.com

Başak Groumpa Sigorta Genel Müdür Yardımcı Naim Temur, dün itibariyle şirket ile yollarının ayırdı. Temur bundan sonra neler yapacak?

Başak Sigorta Genel Müdür Yardımcılığı'na 2004 yılında atanan A. Naim Temur, emekli olmuştu. Başak Sigorta'nın Fransız Groupa'ya satışıyla birlikte tekrar genel müdür yardımcısı olarak şirkete geri dönmüştü. Temur dün itibariyle şirket ile yollarını ayırdı. 1958 yılında Adana'da doğan A. Naim Temur, 1980 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme-Maliye Bölümü'nü bitirdi. 1981 yılında İşletme Master'ını tamamladı. İ. Ü. İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi'nde doktorasını yapan Temur 1990 yılından bu yana Başak Sigorta'da çalışıyordu. Personel müdürü olarak görev yapan Temur, 10 Haziran'dan itibaren Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştı. İnsan Kaynakları konusunda uzman olan Temur evli ve iki çocuk babas. Temur, İngilizce ve Arapça biliyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da Temur'un Zirat Sigorta'da genel müdür olarak işe başlayacağı konuşuluyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)