BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisNail Keçili’den kelepir daire ----

Nail Keçili’den kelepir daire

Nail Keçili’den kelepir daire
11 Aralık 2012 - 12:35 www.finansgundem.com

Cenajans Reklamcılık A.Ş’nin kurucusu Nail Keçili, Ulus’taki lüks dairesini yarı fiyatının altına satıyor

FİNANSGUNDEM.COM
Reklam ve medya dünyasının önemli isimlerinden Nail Keçili, II. Ulus’taki lüks dairesini satmak için gazetelere ilan verdi. Hürriyet gazetesinde çıkan ilanda, “Şık bir apartmanın ikinci katında tek, lüks ve ferah, ilk sahibinden satılık daire. Beş yatak odalı, Akmerkez’e yürüyerek beş dakika uzaklıkta. Banka değerlendirmesi 1.500.000 dolar. Pazarlıksız fiyatı 600.000 dolar” deniliyor. Bir irtibat numarası var ama dairenin kime ait olduğu yazmıyor. Finansgundem.com olarak yaptığımız araştırmada lüks dairenin meşhur reklamcı Nail Keçili’ye ait olduğunu öğrendik; ihtiyaçtan dolayı sıkıştığı için bu kadar ucuz fiyata satıyormuş.
15 AY HAPİS YATTI
2000’’li yılların başında Nail Keçili, batan banka patronları kadar gündeme gelen bir isim olmuştu. Egebank ve Etibank davalarının sanığı olarak 15 ay hapis yattı, ortakları ve müşterileri tarafından terk edildi. Lüks yaşam sürerken personelinin maaşını ödeyebilmek için çırpınan bir patron konumuna geldi. Bir zamanlar yanında 2 bin kişi çalıştıran Nail Keçili'nin Cenajans’ında bugün yaklaşık 25 kişi var. Ve bu 2 bin kişinin tazminatının da uykularını kaçırdığı söyleniyor.
Bu arada Keçili, hapis yattığı banka davalarını kazandı ve karar Yargıtay tarafından onandı. Bütün malına mülküne el koyan TMSF ile de el sıkışarak yollarını ayırdı. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)