BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMüşteri dolu otele icra şoku!----

Müşteri dolu otele icra şoku!

Müşteri dolu otele icra şoku!
22 Ağustos 2013 - 13:57 www.finansgundem.com

Antalya’nın Alanya ilçesinde 300 yataklı otele gece yarısı icra işlemi uygulandı

Alanya'nın Tosmur beldesinde bulunan 100 odalı 300 yataklı 4 yıldızlı Merlin Beach Otel'e gece yarısı Alanya 1. İcra Müdürlüğü tarafından tarafından haciz işlemi uygulandı. Hacizin gerekçesi olarak, LTS Taşımacılık Danışmanlık Turizm Ticaret'in otelden 50 bin euroluk alacağı gösterildi. Odalardaki klima ve televizyonlar yeddiemine teslim edilmek üzere götürüldü.
RUS TURİSTLER VAR
Aralarında yaşanan bir hukuki anlaşmazlık nedeniyle Nemo Otelcilik tarafından işletilen Merlin Beach oteline LTS Seyahat Acentesi tarafından icra işlemi başlatıldığını belirten Merlin Beach Otel Müdürü Özlem Kaya, “100 yataklı otelimizde 300 müşteri var. Büyük çoğunluğu Rus ve Türkler müşterilerden oluşuyor. Klima ve televizyonlar sökülüp götürüldü. Otelimize müşteri getiren acenteler misafirlerimizi mağdur etmeden başka tesislere taşıdı. Türk misafirlerimiz bu konudan biraz huzursuz oldular” dedi.
TATİLLERİNİ YARIDA KESTİLER
Sivas'tan tatile geldiğini belirten Gazi Şahin ise kendi tatilinin son gün olması dolayısıyla çok fazla mağdur olmadığını, ancak otelde tatili devam eden diğer müşterilerin acenteler tarafından farklı otellere yerleştirildiğini belirtti.
Birçok tatilci kameralara karşı açıklama yapmaktan kaçınırken tatil sırasında böyle bir olayın başlarına gelmesini ‘rezalet’ olarak niteleyerek, "Bir daha Alanya'ya tatile gelmeyeceğiz" dediler. Otomobilleriyle tatile gelen bazı aileler ise başka tesislere gitmek yerine tatillerini yarıda kesip evlerine dönmeyi tercih etti.
Otelde son iki gündür elektriklerin kesik olduğu ve jeneratör yardımıyla aydınlatma ve soğutma işlemlerinin yapıldığı öğrenildi.
Bu arada, aynı otelde bundan bir hafta öncede çifte rezervasyon skandalı yaşanmış ve birçok tatilci mağdur olmuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)