BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMotto Müzik’ten 1 yılda 25 yıla bedel izlenme performansı----

Motto Müzik’ten 1 yılda 25 yıla bedel izlenme performansı

Motto Müzik’ten 1 yılda 25 yıla bedel izlenme performansı
30 Mart 2016 - 17:27 www.finansgundem.com

Allianz Platformu Motto Müzik birinci yaşında kültür-sanat ve magazin dünyasını bir araya getirdi

Müziği öğrenmek isteyen herkese YouTube üzerinden karşılıksız ve Türkçe içerik sunan ilk ve tek dijital platform Motto Müzik, birinci yaşını doldurdu. Allianz Platformu Motto Müzik, yayın hayatında başladığı Mart 2015’ten bu yana 200’den fazla ünlü sanatçıyı ağırladı, toplam 12 milyon dakika (yaklaşık 25 yıl) izlendi, 3 milyon kez görüntülendi; YouTube’da 50 bin, Facebook’ta ise 72 bin takipçiye ulaştı. Motto Müzik’e bu süre içinde 450 farklı video yüklendi.

Allianz Platformu Motto Müzik birinci yaşını, 29 Mart Salı akşamı gerçekleştirilen bir etkinlikle kutladı. Salon İKSV’de düzenlenen gecede, kültür-sanat ve magazin dünyasının tanınmış isimleriyle mottosu müzik olanlar bir araya geldi. Sunuculuğunu Allianz Platformu Motto Müzik’te program da yapan Yekta Kopan’ın üstlendiği geceye katılanlar arasında Cahit Berkay, Cem Mansur, Erkan Özerman, İzzet Öz, Ayşe Kucuroğlu, Derin Mermerci ve eşi Cem Aydın, Bedük, Zeynep Casalini, Ogün Sanlısoy, Jehan Barbur, Mabel Matiz, Batıkan Manço, Berrin Saran ve Kalben de vardı. Motto Müzik programcılarından Deniz Arcak’ın performansı, Sarp Dakni ve Murat Meriç’in müzikleriyle renklenen gecede Allianz Çalışan Orkestrası da ilk kez sahne aldı.

“Motto Müzik bir olma duygumuzu güçlendirecek”

Allianz Türkiye CEO’su Aylin Somersan-Coqui, Motto Müzik’in birinci yaşgününde yaptığı konuşmada, böyle heyecan verici yolculukları daha çok yaşayabilmek, bir olma duygusunu güçlendirebilmek için toplumun yaşam kalitesini artırmak gibi farklı bir vizyon belirlediklerini belirterek şunları söyledi: “Bu vizyona doğru yol almamızı sağlayacak en güçlü araçlardan biri de şüphesiz ki müzik. Birleştirici gücüyle, toplumu ayakta tutan değerli bir kültürel sermaye olan müziğin, vizyonumuzla tam olarak örtüştüğünü düşünüyoruz. Öte yandan, dijital dönüşümün önemine inanıyor, dijitalleşmeyi, insanların hayatını kolaylaştırırken onlarla daha fazla diyalog halinde olabilmenin en güzel yolu olarak görüyoruz. Bir Allianz platformu olan Motto Müzik işte bu vizyon ve bakış açısının ürünüdür. Müziğin insanlara umut ve ilham veren, motivasyon kaynağı olan birleştirici gücüne, bugün fazlasıyla ihtiyacımız var. Allianz Türkiye, bu konuda üstüne düşeni yapmaya, toplumu, müziğin gücüyle birleştirmeye devam edecek.”

Aylin Somersan-Coqui, Allianz Platformu Motto Müzik’e hayat veren tüm programcılara, enstrüman çalmayı öğrenmek isteyenlere haftalık programlarla ulaşan eğitmenlere, Motto Müzik’e konuk olan tüm isimlere, sayıları on binleri bulan takipçilere ve birinci yaşgünü etkinliğine katılan tüm konuklara teşekkür etti.

“Allianz ilk Youtuber marka”

Allianz Türkiye Dijital ve Sosyal Medya Müdürü Murat Toz da Motto Müzik’in 1 yılda 12 milyon dakika izlendiğini, bunun da neredeyse 25 yıla denk geldiğine dikkat çekerek, şunları söyledi: “Motto Müzik, bir markanın YouTuber olarak varlık gösterdiği Türkiye’deki ilk örnek. Bu bakımdan Allianz Türkiye, YouTube mecrasının dinamiklerini doğru okudu ve doğru içerikler üretti. Üstelik çok da doğru bir zamanda buna başladı. Çünkü ‘ben YouTuber olacağım, YouTube’a özel içerik üreteceğim ve artık televizyon izlemeyi bir kenara bırakan bu kitleye gerçek bir dokunma noktası yaratacağım’ diyen başka bir marka henüz yok.”

Dijital platformlar TV’nin yerini alıyor

Özel ilgi alanlarına hitap eden dijital platformlar hızla geleneksel TV yayıncılığının yerini alıyor. Günümüzde daha interaktif, daha dinamik ve daha samimi yayıncılık bekleyen kitlelerle kolayca buluşan en iyi tematik dijital platformlardan biri de Motto Müzik. Sigorta sektörünün lideri Allianz Türkiye’nin oluşturduğu Motto Müzik, dileyen herkese verilen karşılıksız enstrüman dersleriyle kitlelerin ilgisini çekiyor. Motto Müzik’te enstrüman eğitimlerinin yanında müzik haberleri, ünlü sanatçılarla söyleşiler, performanslar ve birbirinden eğlenceli programlar, kısaca müziğe dair her şey var. Karşılıksız ve kolayca üye olan herkes Motto Müzik’in zengin müzik içeriğinden yararlanabiliyor. Müziği ve geleceğin sanatçılarını desteklemeyi, insanların hayatlarını zenginleştirmeyi, toplumdaki kültürel bağları müzik yoluyla güçlendirmeyi kurumsal sorumluluk felsefesinin dayanaklarından biri olarak kabul eden Allianz Türkiye, Motto Müzik platformu ile müziği ve onun dünyasını herkes için erişilebilir kılarak insanların yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)