BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMORGAN KAPANINCA, CSFB'YE GEÇTİ----

MORGAN KAPANINCA, CSFB'YE GEÇTİ

MORGAN KAPANINCA, CSFB'YE GEÇTİ
22 Aralık 2008 - 02:35 www.finansgundem.com

Morgan Stanley'de Türkiye masasına bakan Ünal Kurtaran Credit Suisse Londra’ya transfer oldu. Ekonomist Dergisi'nin haberine göre Kurtaran'ın ayrılmasında Morgan Stanley''in Türkiye Ofisi'ni kapatması etkili olmuş.

Morgan Stanley Londra’da Türkiye masasına bakan Ünal Kurtaran, Credit Suisse Londra’ya transfer oldu. Edindiğim bilgilere göre Kurtaran, Credit Suisse Londra’da satıştan sorumlu alacak. Kurtaran’ın ayrılış nedeni ise Morgan Stanley’in Türkiye ofisini kapatması olarak gösteriliyor. Anımsanacağı gibi Morgan Stanley geçen ay sonunda masrafları azaltmak için Türkiye ofisini kapatmıştı. Türkiye CEO'su Gülnaz Arıcanlı yaptığı açıklamada, Morgan Stanley'in global kriz nedeniyle büyük baskı altında olduğunu söyleyerek, "Masrafları kısmak için Türkiye ofisini kapattık. Birçok ülkede de küçülme kararı aldık. Dramatik şeyler yaşanıyor. Ama bu kararın Türkiye'nin geleceği ile alakası yok. Morgan Stanley, Türk piyasalarına yatırımlarına devam edecek" demişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)