BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMine Könüman şimdi ne yapıyor?----

Mine Könüman şimdi ne yapıyor?

Mine Könüman şimdi ne yapıyor?
20 Ekim 2011 - 10:55 www.finansgundem.com

Akbank’dan sürpriz bir şekilde istifa eden Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mine Könüman şimdi ne yapıyor?

Geçen yıl sürpriz bir şekilde Akbank ile yollarını ayıran Akbank Ödeme Sistemlerinden Sorumlu eski Genel Müdür Yardımcısı Mine Könüman artık danışmanlık yapıyor. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Mine Könüman ile önceki gün Gedik Yatırım’ın İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda düzenlediği konferansta karşılaştık.
Artık ‘home office’ çalıştığını belirten Mine Könüman, aralarında Gedik Yatırım’a bulunduğu birkaç şirkete danışmanlık yaptığını söyledi. finans caddesine yeni bir projenin de ipuçlarını veren Könüman, YKM ve Boyner mağazalarında satılacak büyük beden çalışan bir kadın giyim markasının da danışmanlığını yapıyormuş.
Mine Könüman en son Akbank’ta Ödemeler Sistemlerinden sorumlu genel müdür yardımcısı olarak görev yapıyordu. Könüman Akbank’a katılmadan önce Yapı Kredi, Alternatifbank ve Bank Europa’da üst düzey yöneticilik ve çeşitli kurumlarda yönetim kurulu üyeliği yaptı

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)