BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMilletvekilinin 'maaş' şikayeti!----

Milletvekilinin 'maaş' şikayeti!

Milletvekilinin 'maaş' şikayeti!
26 Eylül 2023 - 10:09 www.finansgundem.com

AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar, yaptıkları çalışmaya göre milletvekili maaşlarının yetersiz kaldığını söyledi. Bayraktar, "Az demiyorum çok iyi para ama yapılan işe göre az." dedi.

Hizmet İş Sendikası Sakarya Şubesi’nde sendikanın genişletilmiş temsilciler toplantısı eğitim programına katılan ve aynı zamanda FİSKOBİRLİK Genel Başkanı da olan AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar, milletvekili maaşları ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Sözcü'den Halil Ataş'ın haberine göre, milletvekillerinin 2023 yılı aylık maaşının 73 bin 379 TL olduğunu, her masrafının da maaşlarından karşılandığını belirtti.

Bayraktar milletvekili maaşları ile şunları söyledi:

"Ya niye söylüyorum bunu bir ara söylemiştim. Bir medya kuruluşu eleştirmiş beni Giresun’da arkadaşlar, rabbime hamdolsun fındığımız var. Arka planda bir miktar birikimimiz var. Vesaire yoksa bu maaşlarla vekillerin çalışma yapabilme imkanı yok ya.

Az demiyorum, ya çok iyi para ama, yapılan işe göre bunu yapma imkanın yok. Peki niye tartışılıyor bu konu? Muhtemelen vekillerin özgür olmasını istemiyor arkadaşlar ya."

AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar, yaptıkları çalışmaya göre milletvekili maaşlarının yetersiz kaldığını söyledi. Bayraktar, "Az demiyorum çok iyi para ama yapılan işe göre az." dedi.

Geri sayım başladı: Emekli maaş düzenlemesi ekimde Meclis'te!

 

En düşük emekli maaşı 10 bin lirayı aşacak

 

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bilmem12 Aralık 2023 18:54

    Sakarya nire Giresun nire Sakarya milletvekili Giresun'a fiskobirligun başında abi şu fındığın Sakarya'daki işi ne

  • Maraba26 Eylül 2023 23:29

    73 bin 379 TL... Ağam (Milletvekili) eğleniyi bizimle (Emekli)...

  • E g.26 Eylül 2023 11:59

    CHP NİN EN SON MSP DESTEĞİYLE İKTİDARDA OLDUĞU 1979 YILININ ASGARİ ÜCRETİ İLE 10 ÇEYREK ALTIN ALINIYORDU EMEKLİ OLAN MEMURLAR EV ARABA ALIYORDU ŞİMDİ TOKİ EVİ BİLE ALINAMIYOR KENDİ MAAŞINIZI 1979 YILINDA VEKİL MAAŞLARIYLA KIYASLAYIN BAKIN BAKALIM O ZAMAN MI ALTIN BAZINDA DAHA YÜKSEK MAAŞLAR ALINIYORDU ŞİMDİ Mİ? HERKESİN FINDIK BAHÇESİNDEN EK GELİRİ DE YOK