BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMillenium Bank nasıl bir banka olacak?----

Millenium Bank nasıl bir banka olacak?

Millenium Bank nasıl bir banka olacak?
16 Şubat 2010 - 16:08 www.finansgundem.com

Hüsnü Özyeğin tarafından satın alınan 18 şubeli Millenium Bank nasıl bir banka olacak? Bireysele girecek mi? Finansbank yönetiminden transfer yapılacak mı?

Bu sorular bugün yapılan basın toplantısında Finansbank Genel Müdürü Sinan Şahinbaş'a soruldu. 20 yıldır Finansbank'ta çalışan Şahinbaş, "Hem Finansbank'ı hem de eski patronu Hüsnü Özyeğin'i yakından tanıyan isimlerin başında geliyor. Bu sorulara Şahinbaş ilginç yanıtlar verdi? Gazatecilerin ısrarlı soruları karşısında daha önce Finansbank'ı satın satın alan Yunanistan'ın en büyük bankalarından NBG Grubu''nun tüm üst yönetimin ile üç yıllık sözleşme yaptığını ama bu sürenin bittiği söyleyen Şahinbaş, centinmenlik gereği Finansbank'tan Millennium Bank yönetici transferi olmayacağını söyledi. Şahinbaş, "Bunu zaman gösterecek. Sizde göreckisiniz ki Finansbank'tan yönetici transferi olmayacak" dedi. Hüsnü Özyeğin'in kurumsal ve ticari bankacılık yapacağını tahmin ettiğini söyleyen Şahinbaş, "Bana göre bireyselde ise mevduat toplayarak faaliyet gösterecek. Bana kalırsa kısa vadede çok şubeli bir bankaya dönüşmeyecek" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)