BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMezarlıkta katliam----

Mezarlıkta katliam

Mezarlıkta katliam
21 Ekim 2024 - 19:02 www.finansgundem.com

Adana Sarıçam’da mezarlıkta bankta oturan anne ile 2 kızı öldürüldü. Silahlı saldırgan motosikletle olay yerinden kaçtı. Saldırgan aranıyor.

Adana’da yine kadın ciyaneti yaşandı. Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı'nda anne ile 2 kızı, silahlı saldırıda öldürüldü. Saldırgan kaçtı.

Güldane Gerçek (20), 24 Ağustos'ta intihar eden daha önce birlikte yaşadığı Muzaffer Erkuvan'ın Sarıçam ilçesinde bulunan Buruk Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret etti.

Muzaffer Erkuvan’ın babası Şemsettin Erkuvan (44), oğlunun intiharı nedeniyle husumet duyduğu anne Şenay Gerçek (44) ve iki kızı Güldane Gerçek ile Gaye Gerçek'i (22) takip etti. Anne ve kızları mezarlıktaki musalla taşına yakın bir noktada banklarda otururken motosikletle yaklaşan Şemsettin Erkuvan, tabancayla kurşun yağdırıp, kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, kurşunların isabet ettiği anne ve kızlarının hayatını kaybettiğini belirledi. Mezarlıkta inceleme yapan polis, motosikletle kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Kadın cinayetlerini öven zanlı tutuklandıKadın cinayetlerini öven zanlı tutuklandı

 

Adalet Bakanı Tunç: Kadına yönelik şiddet bizim kırmızı çizgimizAdalet Bakanı Tunç: Kadına yönelik şiddet bizim kırmızı çizgimiz

 

Tarkan'dan kadın cinayetlerine tepki: Erkekliğimden utanır oldum!Tarkan'dan kadın cinayetlerine tepki: Erkekliğimden utanır oldum!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)