BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMeslektaşı borcun üzerine yattı----

Meslektaşı borcun üzerine yattı

Meslektaşı borcun üzerine yattı
13 Ağustos 2011 - 10:13 www.finansgundem.com

Kılıçdaroğlu’nun yakın dostu ve hesap uzmanı meslektaşı Feridun Özgen, 7 bin liralık borcunu ödemedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yakın dostu ve hesap uzmanı olan meslektaşı Feridun Özgen, Kılıçdaroğlu’na olan 7 bin liralık borcunu ödemedi. Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı yeni mal beyanında, Özgen’in üç yıl önce aldığı 7 bin liralık borcu henüz ödemediği ortaya çıktı.
Halen yeminli mali müşavirlik yapan Özgen, Kılıçdaroğlu gibi Maliye Bakanlığında hesap uzmanı olarak çalıştı. Vergi ve yabancı sermayeli şirketlerin döviz transferlerinin denetiminde görev aldı. Devlet Planlama Teşkilatında Kalkınma Planı “Vergi Özel İhtisas Komisyonu” başkanlığı da yaptı.
ARABASI İKİNCİ EL
Kılıçdaroğlu’nun güncellediği mal varlığında 25 bin lira değerinde İstanbul İçerenköy’de, 142 bin lira değerinde Ankara Balgat’ta, 15 bin lira değerinde Ankara Akyurt’ta, 3 bin lira değerinde Tunceli’de ve 300 değerinde Burhaniye’de 5 konut yer alıyor. Kılıçdaroğlu’nun geçen yılki mal beyanında 4 evi bir arsası vardı. Bu yıl ise Balıkesir Burhaniye İpekkum sitesindeki arsaya yapılan 300 bin liralık ev tamamlandı.
Eşine ait 1 pırlanta yüzüğün de bulunduğu listede, Kılıçdaroğlu’nun 14 bin lira değerinde 2004 model Renault Clio model bir otomobili ve 2 bin 733 lira bedelli 9 tablosu da yer alıyor. KIlıçdaroğlu bu aracı 2009 yılında ikinci el olarak aldı. Beyanda Feridun Özgen’in 7 bin lira borcu da yeniden yer aldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)