BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMerkez Bankası'nda neler oluyor?----

Merkez Bankası'nda neler oluyor?

Merkez Bankası'nda neler oluyor?
15 Temmuz 2011 - 13:02 www.finansgundem.com

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, yeni görevine hızlı başladı

Paranın yeni patronu göreve başlar başlamaz banka içinde küçük çaplı bir rotasyon yaşandı. Piyasalar Genel Müdürü Çiğdem Köse kendi isteği üzerine TCMB’nin Londra’daki ofisine atanırken, aynı birimde genel müdür yardımcısı olarak görev yapan Günay Yeşildoruk genel müdürlüğe terfi etti. Piyasalar Genel Müdürlüğünde boşalan başkan yardımcısı pozisyonuna ise Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nda (TMSF) Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Haluk Ersoy atandı. Fonda daha önce Finansman Dairesi Başkanlığı ve Başkan danışmanlığı görevlerini üstlenen Ersoy, 2008’den bu yana Strateji Geliştirme Dairesi’ni yönetiyordu. Merkez Bankası’nda bir diğer önemli gelişme de Araştırma Biriminde yaşandı. Daha önce Araştırma Biriminde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Gülbin Şahinbeyoğlu, İstatistik Genel Müdürlüğü görevine atandı. Böylece son bir ayda dört personelin görev yeri değişmiş oldu.
UFUK ŞANLI - VATAN

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • N.barış15 Temmuz 2011 14:02

    Anlamadığım şu.TMSF ile MB'nin en önemli ve teknik yeri olan Para Piyasalarının ne alakası var?Bu atama geçtim liyakati vicdanı,hakkı işin doğasına uygun mudur?Acaba reuters, bloomberg kullanmayı bilir mi?dahası bunlar ne işe yarar haberi bile var mıdır?Bunların vebali büyüktür vesselam.