BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMengi'nin transferi BDDK'ya takıldı----

Mengi'nin transferi BDDK'ya takıldı

Mengi'nin transferi BDDK'ya takıldı
05 Nisan 2011 - 08:06 www.finansgundem.com

Türk genel müdürle devam etmek için Akbank'tan Cem Mengi'yi transfer eden ING'nin hayali suya düştü. Mengi, hakkındaki soruşturma nedeniyle atanamıyor

Sabah gazetesinin haberine göre, Türk bir genel müdür ile yola devam etmek istediğini açıklayan ve uzun bir sürecin ardından Akbank´tan Cem Mengi´yi transfer eden ING, bu hayaline kavuşamadı. Hakkında Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) tarafından soruşturma yapılan Cem Mengi atanamıyor. Daha önce şubat ortasında göreve başlayacağını açıklayan Cem Mengi, 2008 yılından bu yana Akbank Genel Müdür Yardımcılığı yapıyordu.
AYRILMA KONUŞULUYOR
Kulislerde ayrıca Cem Mengi´nin sürecin uzaması nedeniyle banka ile yollarını ayıracağı konuşuluyor. ING Asya Kurumsal Bankacılık Başkanlığı´nın ardından genel müdürlük görevinde 1 Ocak 2010´den bu yana bulunan Wilfred Nagel´in yerine gelmesi beklenen Mengi, daha önce Finansbank, Interbank, Körfezbank ve Rabobank International´da da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştı.
Göreve ne zaman başlayacağı merak konusu olan Cem Mengi, şubat ayında ING´de göreve başladı. Daha önce Genel Müdürlük görevi sorulduğunda Mengi, mart ayı ortasını tarih olarak göstermişti. 14 Şubat yani Sevgililer Günü´nde yeni bankasında görevinin başında olacağını açıklayan Mengi, CEO´luk için kararın yönetimin takdirinde olduğunu, bunun için de performansın önemli olduğu değerlendirmesinde bulunmuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)