BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMakarna fabrikasındaki patlama: Fabrika müdürü tutuklandı!----

Makarna fabrikasındaki patlama: Fabrika müdürü tutuklandı!

Makarna fabrikasındaki patlama: Fabrika müdürü tutuklandı!
20 Eylül 2024 - 08:32 www.finansgundem.com

Sakarya'nın Hendek ilçesinde meydana gelen patlama sonrası başlatılan soruşturmada, makarna fabrikasında 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 30 kişinin yaralandığı olayla ilgili fabrika müdürü tutuklandı.


Hendek Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen aralarında fabrika sahipleri ve yöneticilerinin de bulunduğu 6 zanlının savcılıktaki işlemleri tamamlandı.

Şüphelilerden 3'ü tutuklama, 3'ü adli kontrol talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

FABRİKA MÜDÜRÜ TUTUKLANDI

Bugün öğlen saatlerinde sağlık kontrollerinden geçirilen 6 şüpheli Hendek Adalet Sarayı'na getirildi. Gece geç saatlere kadar süren hakimlik sorgusunun ardından fabrika müdürü V.U., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FABRİKA SAHİPLERİ ADLİ KONTROLLE SERBEST

Fabrika sahipleri, 1 iş güvenliği uzmanı, değirmen sorumlusu ve elektrik bakım uzmanı ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Patlamanın sebebi araştırılıyor.

YAKINLARI GAZETECİLERİN GÖRÜNTÜ ALMASINI ENGELLEDİ

Şahsın Hendek Adalet Sarayı'ndan çıkarıldığı esnada yakınları şemsiye ve cep telefonu ışıkları açarak gazetecilerin görüntü almasını engelledi.

Hendek ilçesindeki makarna fabrikasında 15 Eylül'de meydana gelen patlama ve ardından çıkan yangında yaralanan 30 kişi, sağlık ekiplerince Hendek ve Akyazı ilçeleri ile Düzce ve Kocaeli'deki hastanelere kaldırılmıştı.

Sağlık Bakan Yardımcısı Halim Özçevik, biri çocuk, 3'ü itfaiye eri 30 kişinin yaralandığını, 2 kişinin entübe durumda olduğunu duyurmuştu. Soğutma çalışmaları sırasında ise işçilerden Mesut Şimay'ın (27) cansız bedenine ulaşılmıştı.

Sakarya'daki fabrikada patlama: Korku dolu anları anlattılar!Sakarya'daki fabrikada patlama: Korku dolu anları anlattılar!

 

Makarna fabrikasında soğutma çalışmaları sürüyorMakarna fabrikasında soğutma çalışmaları sürüyor

 

Fabrika patlaması içi 2 müfettiş görvlendirildiFabrika patlaması içi 2 müfettiş görvlendirildi

 

Sakarya'da makarna fabrikasında patlama: 1 kişi hayatını kaybetti, 30 yaralıSakarya'da makarna fabrikasında patlama: 1 kişi hayatını kaybetti, 30 yaralı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)