BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMacron'dan Trump'ın Suriye kararına dikkat çeken tepki----

Macron'dan Trump'ın Suriye kararına dikkat çeken tepki

Macron'dan Trump'ın Suriye kararına dikkat çeken tepki
23 Aralık 2018 - 18:20 www.finansgundem.com

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, ABD Başkanı Donald Trump'ın Suriye'den çekilme kararıyla ilgili açıklamada bulundu. Macron, 'büyük hayalkırıklığı' yaşadığını ifade etti

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ABD Başkanı Donald Trump'ın Suriye'den çekilme kararı hakkında açıklamada bulundu. Macron, 'büyük hayalkırıklığı' duyduğunu ifade etti.

"BÜYÜK ÜZÜNTÜ  DUYUYORUM"

Macron, "Bu karardan dolayı büyük üzüntü duyuyorum. Bir müttefik güvenilir ve diğer müttefikleriyle koordine olmalı" derken, Trump'ın kararına yönelik eleştiride bulundu. 

Trump salı günü Suriye'deki ABD askerlerini ve diplomatlarını çekeceğini duyurmuş, Twitter'dan, "Suriye'den çekilmek bir sürpriz değil. Yıllardır bu konuda kampanya yürütüyorum ve altı ay önce çıkmak istediğimde bir süre daha kalmayı kabul ettim. Rusya, İran, Suriye ve diğerleri, DEAŞ'ın yerel düşmanlarıdır. Biz onların işini yapıyoruz. Eve gelme ve tekrar inşa etme zamanı." paylaşımında bulunmuştu. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)