BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemLavrov Türkiye'ye geliyor ----

Lavrov Türkiye'ye geliyor

Lavrov Türkiye'ye geliyor
09 Ağustos 2018 - 15:43 www.finansgundem.com

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov 13-14 Ağustos'ta Ankara'ya gelerek mevkidaşı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşecek.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, başkent Moskova’da gazetecilere yaptığı açıklamada, Lavrov’un 13-14 Ağustos’ta Türkiye’yi ziyaret edeceğini belirtti.

Lavrov'un Ankara'da Büyükelçiler Konferansı'nda konuşma yapacağını söyleyen Zaharova, ziyaret kapsamında Lavrov ile Çavuşoğlu’nun görüşeceğini kaydetti.

Çavuşoğlu ile Lavrov’un, ikili ilişkileri ele alacaklarını belirten Zaharova, "Taraflar ayrıca Suriye, Ukrayna, Ortadoğu, Kafkasya ve Karadeniz bölgelerinde yaşanan son gelişmelerin yanı sıra TürkAkım ve Akkuyu Nükleer Güç Santrali projelerini de istişare edecekler." dedi.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mzd09 Ağustos 2018 18:11

    hocam boşuna gelme zaten develüasyonla öpüyolar bizi valla senide bi öperler görün

  • Ercüment09 Ağustos 2018 17:25

    Düsünün bugüne Kadar her yil alamancilar gelecek Zaman dolar ve evro düserdi izincilerde ucuza dövizi bozdurmak zorunda olurdu bu yil is tamamen tersine Döndü izinciler gelecekler tarihte döviz yükselmeye basladi bu durum bana sunu anlatiyor türkiyenin döviz borcu nu ödemek icin bir hamlesi olabilir ...

  • Alamanci09 Ağustos 2018 16:08

    Biz gurbetcilere memleketi düsünmüyorsunuz deniliyor , burada yasamiyorsunuz deniliyor.Halbuki hepimizin TR de mali mülkü var vergimizi veriyoruz 6 ay Tr de yasiyoruz 6 ay Alamanya da , geldigimizde avromuzu bozdurarak destek veriyoruz.Bizde Türk vatandasiyiz , secimlerde bizi mutlu edecek hükümeti secme hakkimiz yok mu ? Beyin firtinasi yaptik bizi kim mutlu eder dedik ve avrupada rekor katilimla secimimizi yaptik , geldigimiz noktada ne Kadar Dogru secim yaptigimizi görüyoruz , Avro muz hergün yeni rekorlar kiriyorsa simdi biz mi sucluyuz?

  • dd09 Ağustos 2018 16:50

    YERDEN GÖYE KADAR HAKLISIN KARDEŞİM. GURBETTEKİ KARDEŞLERİMİZ KİMSENİN MAŞASI OLAMAZ. ONLAR HÜR İRADELİ İNSANLAR. ONLAR GÖREVİNİ YAPAR. GERİSİ İDARE EDENLERE KALIR. BEN İSTİYORUMKİ EVRO YÜKSELSİN DOLAR YÜKSELMESİN. GURBETTEKİ KARDEŞLERİMİZİN PARASI ZATEN BİZİM. ALLAH SAĞLIK SIHHAT VERSİN. KAZASIZ BELÂSIZ VATANINIZA GELİP GİTMEYİ NASİP ETSİN YA RABBİM.