BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor'Kulübün Demirören'e borcu ...'----

'Kulübün Demirören'e borcu ...'

'Kulübün Demirören'e borcu ...'
27 Aralık 2012 - 10:57 www.finansgundem.com

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’e olan borcunu açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Kulüpler halkın satın aldığı biletlerden, halkın izlediği görüntülerden elde edilen gelirlerle yaşamaktadır. Oyuncu transferinin hiçbir kriter olmadan yapılması ve Türkiye’nin dövizlerinin harcanmasını doğru bulmuyorum” dedi.
Fikret Orman, geçen yılki finansal fair play kuralları nedeniyle hak ettikleri halde bu sene UEFA kupalarına katılamadıklarını hatırlattı.
2012-2013 sezonunda 581 kulübün lisans almak için UEFA’ya başvurduğunu, 84’ünün lisans alamadığını belirten Orman, 6’sının da UEFA kupalarına katılma hakkı varken katılamayarak ihraç edildiğini kaydetti.
Orman, bir izleyicinin, eski Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in kulüpten alacağı paranın Beşiktaş’ın bilançosunda hangi kaleme yazıldığına ilişkin soruya da “Sayın Demirören’in alacağı, Beşiktaş Derneği’nin borçlar hanesinde gözükmektedir. Bunun 20 milyon lirası kısa vadeli borçlardır ki şu anda bu, 40 milyon liraya çıktı. 80 milyon liralık kısmı ise uzun vadeli borçlardır ki o da şimdi 60 milyon liraya indi” diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)