BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKrugman ev aldı, kriz bitti mi?----

Krugman ev aldı, kriz bitti mi?

Krugman ev aldı, kriz bitti mi?
16 Ağustos 2009 - 12:52 www.finansgundem.com

New York Observer haberine göre, Nobel ödüllü ekonomist Paul Krugman Manhattan Riverside Drive'da üç yatak odalı bir daireye 1,7 milyon dolar verdi.

Krizin seyri açısından ABD Başkanı Barack Obama dahil dikkatle izlenen ekonomistlerden biri olan Krugman'ın bu kararı krizin seyri ve ABD konut piyasası hakkında bir şeyler anlatıyor olabilir mi? Krugman'ın verdiği yanıt biraz şaşırtıcı: "Her türlü New York lüksüne sahip bir yer istiyorduk, bu lüksler ise çamaşır ve kurutma makinesi. Evet New York'ta fiyatların biraz daha düşmesini bekliyorum fakat bir yere ihtiyacımız vardı. Ve elime para geçti. Daha önce sahip olmadığımız finansal kaynaklarımız var" dedi. Krugman'ın 1,4 milyon dolarlık Nobel ödülünden bahsetttiği anlaşıyor. Krugman '''' dedi. Krugman çok da kötü bir karar vermedi. The Observer, dairenin geçen yılın başlarında 2.5 milyon dolara satışa çıkarıldığını, daha sonra fiyatın 1.85 milyon dolara düştüğünü ve en son 1.7 milyon dolara Krugman tarafından satın alındığını belirtti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)