BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKritik noktaya dev transfer----

Kritik noktaya dev transfer

Kritik noktaya dev transfer
04 Aralık 2012 - 09:54 www.finansgundem.com

Finans ve Telekom dünyasının tecrübeli ve önemli ismi Hakan Kaplan, Korn Ferry’de...

Finans ve Telekom sektöründe uzun yıllar görev yapan Hakan Kaplan dünyanın en önemli üst düzey yönetici bulma şirketlerinden Korn Ferry International’da "Partner" olarak göreve başladı. Kaplan, yeni göreviyle finans, perakende gibi birçok alandaki büyük kurumlara üst düzey yönetici yerleştirmede büyük rol üstlenirken büyük şirketlere stratejik yönetim danşmanlığı, yetenek yönetimi, değerlendirme ve eğitim alanlarında destek verecek.
FARKLI BİR ALANDA KARİYER SÜRDÜRME SEÇİMİ
Hakan Kaplan geçmişte Advantage Card projesinin ilk dönemlerinde Benkar A.Ş.’deki yöneticilik deneyiminden sonra 10 yılı aşkın bir süre Yapı Kredi Bankası'nda Perakende Bankacılık alanında farklı yönetim pozisyonlarında görev aldı; KOBİ Bankacılığı, Bireysel Bankacılık, Kişisel Bankacılık, Kredi Kartları gibi faaliyetlerin bulunduğu Perakende Bankacılık Yönetimindeki Pazarlama Gruplarının başkanlığı görevini yürüttü. Bankalararası Kart Merkezi’nde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde de bulunan Kaplan, 2009 yılının sonlarında Avea’ya Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı – CMO olarak transfer oldu. Bu görevinden 2012’nin ilk aylarında ayrılarak bir süre Avea’da Genel Müdür danışmanlığı yaptıktan sonra farklı bir alanda kariyerini sürdürmeyi seçen Kaplan, Korn Ferry International’da Partner olarak göreve başlıyor.
KURUMLARA CEO VE ÜST DÜZEY YÖNETİCİ YERLEŞTİRECEK
Korn Ferry 40’ın üzerinde ülkede Yönetim Kurulu Üyesi, CEO ve üst düzey yönetici yerleştirme faaliyetleri sürdürüyor. Büyük şirketlere stratejik yönetim danışmanlığı, yetenek yönetimi, değerlendirme ve eğitim alanlarında destek olan firma yılda 10 binin üzerinde üst düzey yöneticiyi büyük şirketlere yerleştiriyor. Türkiye’de de Süreyya Ciliv, Serpil Timuray gibi birçok önemli CEO ve Genel Müdürü bulundukları kuruma kazandıran Korn Ferry alanında lider konumda.
Hakan Kaplan, Korn Ferry Partner’ı olarak bundan sonra Bankacılık, Sigorta, Private Equity, Perakendecilik gibi birçok alanda faaliyet gösteren kuruma CEO ve üst düzey yönetici yerleştirecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • K ,yatırımcılar.05 Aralık 2012 23:20

    Sizler önce devlete badkı yaparak KAPALI tahtaları açtırmaya çalışın belki ozaman yatırımcıda borsaya gelir ama devlet hisse senetlerinde BATMAMA garantisi verirse.