BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKovid-19'a bağlı ölüm riskini 12 kat artıran hastalıklar----

Kovid-19'a bağlı ölüm riskini 12 kat artıran hastalıklar

Kovid-19'a bağlı ölüm riskini 12 kat artıran hastalıklar
16 Ekim 2020 - 09:05 www.finansgundem.com

Rusya Sağlık Bakanlığı'nda Uzman Kardiyolog Sergey Boytsov, korona virüs hastalarında kalp damar rahatsızlığının hastanede yatış riskini 6 kat, ölüm riskini 12 kat artırdığını söyledi.

Rusya Sağlık Bakanlığı Ulusal Kardiyoloji Tıbbi Araştırma Merkezi Genel Direktörü Sergey Boytsov, korona virüs hastalarında kalp damar hastalığının, hastanede yatış riskini 6 kat, ölüm riskini ise 12 kat artırdığını ifade etti.

Rusya Bilimler Akademisi Bilim Konseyi'nin 'Kovid-19 - Tedavi ve Rehabilitasyon' konulu toplantısında konuşan Boytsov, "Kardiyovasküler patolojiler Kovid-19'a yakalanma riskini belirgin bir şekilde artırmaz, ancak hastalığın daha şiddetli seyrine neden olur. Enfekte olma durumunda hastaneye yatma riskini yaklaşık 6 kat, ölüm riskini ise 12 kat artırır" ifadelerini kullandı.

Sputnik'te yer alan habere göre, Kovid-19 enfeksiyonu nedeniyle hastaneye yatırılan her üç hastada bu patolojilerin görüldüğünü belirten Boytsov, Kovid-19'da kardiyovasküler sistemin en yaygın komplikasyonlarının tromboz olduğunu da sözlerine ekledi.

Kan grubu “0” olanlar korona virüse karşı daha avantajlı

 

Korona virüs kanser hastalarının ölüm riskini artırabilir

 

Korona virüs aşısı kimlere yapılacak?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)