BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKovid-19 hastasından hemşireye bıçaklı saldırı----

Kovid-19 hastasından hemşireye bıçaklı saldırı

Kovid-19 hastasından hemşireye bıçaklı saldırı
21 Ocak 2022 - 15:00 www.finansgundem.com

Gürcistan'da bir hastanede Kovid-19 hastasının hemşireye bıçakla saldırması, ülkede sağlık çalışanlarına yönelik artan şiddet olaylarını yeniden gündeme taşıdı.


Gürcistan Doktor Hakları Derneğinin sosyal medyada paylaştığı görüntülerde, tedavisi süren bir Kovid-19 hastasının yanına gelen hemşireye bıçakla saldırdığı görülüyor.

Doktor Hakları Derneği Başkanı Salome Lolua düzenlediği basın toplantısında, daha önceki dönemlerde de ülke genelinde sağlık personeline yönelik sözlü ve fiziksel şiddet olayların yaşandığı ama Kovid-19 salgının ortaya çıkmasıyla bu tür olayların sayısının arttığını kaydederek, "Maalesef Kovid-19 salgınıyla beraber durum daha da ağırlaştı" dedi.

Lolua, aralıkta yaşanan saldırıda boynundan ve yüzünden yaralanan hemşireye 7 dikiş atıldığını, tedavisi devam eden hemşirenin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Gürcistan'dan Türkiye'ye teşekkür

 

Gürcistan'da vaka sayısı 1 milyonu aştı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)