BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKötü hava koşulları balık fiyatlarını yükseltti ----

Kötü hava koşulları balık fiyatlarını yükseltti

Kötü hava koşulları balık fiyatlarını yükseltti
21 Ekim 2024 - 14:49 www.finansgundem.com

Balık sezonun başlamasıyla birlikte balığa olan talep arttı. Ancak olumsuz hava şartları balık fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

Sofraların vazgeçilmez lezzeti balıkta fiyatlar yeniden artışa geçti. Hava koşullarındaki olumsuz durum nedeniyle son günlerde balık tezgahlarındaki fiyat etiketlerinde yükseliş yaşanıyor. Ordu Perşembe Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Ünal Karadeniz,"Havanın elverişli olmaması balıkçıların denize açılmasını etkiliyor. Son bir haftadır balıkçılar denize açılamadığı için av yapılamıyor" ifadelerini kullandı.

Kötü hava şartları nedeniyle balıkların satış fiyatının etkilendiğini belirten Ünal Karadeniz, tezgahlarda satışa sunulan balık fiyatlarının neredeyse ikiye katlandığını söyledi.

BARBUN 350 LİRAYI GÖRDÜ
En çok tüketilen balıkların başında gelen palamudun tane fiyatının 150 liradan satışa sunulduğunu belirten Karadeniz, barbun 350, istavrit 150, çinekopun ise kilogramının 350 liradan satıldığını söyledi. Öte yandan hamsinin kilogram fiyatının ise 200 lira olduğu belirtildi.

Ekim ayında hangi balıklar sofralarda olmalı?Ekim ayında hangi balıklar sofralarda olmalı?

 

Bu balıklara dikkat! Çocukları uzak tutunBu balıklara dikkat! Çocukları uzak tutun

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)