BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKorona aşısı için tarih en erken nisan ayı----

Korona aşısı için tarih en erken nisan ayı

Korona aşısı için tarih en erken nisan ayı
29 Şubat 2020 - 17:35 www.finansgundem.com

Korona virüs salgını İran'dan ABD'ye kadar pek çok ülkede korku salıyor. Uzmanlarsa aşı için çalışmaya devam ediyor. En erken tarih Nisan ayı

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

İran ve Güney Kore yüzlerce korona virüs vakası daha rapor ederken korona virüs birçok ülkede korku salmaya devam ediyor. Çin'den paylaşılan verilere göre aşının en erken tarihi Nisan ayı.

Kaliforniya, Oregon ve Washington'daki açıklanamayan bir enfeksiyonun ABD'nin Batı Kıyısı'nda yayılıyor.

Azerbaycan sınır kapılarını kapattı

İran beş milletvekili de dahil olmak üzere 205 vaka daha rapor ederken, Güney Kore'deki enfeksiyon sayısı 24 saat içinde %35 arttı veya 800'ün üzerine çıktı. Çin'in sanayi aktivitesi virüsün neden olduğu haftalarca süren kapatmaların ardından rekor seviyeye düştü. İran Parlamentosu Sözcüsü Asadullah Abbasi’nin yaptığı açıklamaya göre parlamentoda test edilen 100 üyeden 5’i korona virüs taşıyor. İran Parlamentosunda 290 milletvekili bulunuyor. Parlamento Cuma günkü tüm görüşmelerini askıya aldı.Azerbaycan da virüsün yayılması sebebiyle İran sınır kapılarını kapattıklarını açıkladı. 

Japonya'da bütçe koronaya akıyor

Japonya Başbakanı Shinzo Abe, bu yılki bütçeden kalan rezervlerde 270 milyar yen (2,5 milyar dolar) kullanarak yeni korona virüs salgınıyla mücadele etmek için ikinci bir tedbir turu planladığını söyledi.

Abe Tokyo'da düzenlediği basın toplantısında, okulların kapanması gibi tedbirler nedeniyle gelir kaybedenlere sübvansiyon verileceğini ve önlem paketinin önümüzdeki 10 gün içinde hazırlanacağını söyledi.

Aşı en erken Nisan ayında

Çin'in aşı araştırma uzmanları Çin Başbakanı Li Keqiang’a korona virüs için aşının en erken Nisan ayında kullanılabileceğini söyledi.

Cumartesi günü hükümet web sitesinde yayınlanan bir bildiriye göre, araştırmacılar, Li'nin Cuma günü korona virüs ulusal tıbbi ekipman acil platformuna yaptığı bir gezide, bazı korona virüs aşılarının belli şartlar altında kullanılabileceğini söylediler. Açıklamada aşı veya koşullar hakkında ayrıntılı bilgi verilmedi.

Korona virüs 85 bin'i aştı

 

Virüs Katar'a sıçradı

 

İran'da korona virüs nedeniyle 9 kişi daha öldü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)