BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu’nun danışmanı Cuma Karavar’a FETÖ soruşturması----

Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Cuma Karavar’a FETÖ soruşturması

Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Cuma Karavar’a FETÖ soruşturması
11 Şubat 2018 - 08:51 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Cuma Karavar’a yönelik, FETÖ soruşturması açıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinden sorumlu genel başkan danışmanı Cuma Karavar’a yönelik, FETÖ soruşturması açıldı. Soruşturmanın, Karavar’ın Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Birliği’nde başkan yardımcılığı yaptığı dönemdeki sözleri nedeniyle açıldığı öğrenildi. Karavar’ın 2014’teki bir konuşmasında dönemin Başbakan’ı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirerek “Bu eğitim camiasına yardım etmiyorsak, bari kendilerine engel olmayalım. Ben bir kez daha bu camiaya minnettarım” ifadesini kullandığı iddia edilmişti.

Gazete Habertürk’ten Caner Aktan'a konuşan Karavar, “Konuşmayı ben yapmadım. Çocuklarımı 2007’de FETÖ’nün okullarından aldım” dedi. Kılıçdaroğlu’nun eski danışmanlarından Doç. Dr. Fatih Gürsul, FETÖ’nün akademik yapılanmasına ilişkin davada “silahlı terör örgütü üyeliğinden” 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)