BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'na dava açılacak----

Kılıçdaroğlu'na dava açılacak

Kılıçdaroğlu'na dava açılacak
14 Şubat 2014 - 10:11 www.finansgundem.com

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik katıldığı canlı yayında Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında yayınladığı tapeler hakkında açıklama yaptı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik Habertürk TV'de Nilgün Balkaç'ın sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu'nun CHP grup toplantısında yayınladığı tapeler hakkında konuşan Çelik, "Gerekli bakan arkadaşlar elbette bunu yapmak durumundalar. Kılıçdaroğlu'na dava gelecek. Gizlilik kararı alınmış. Kılıçdaroğlu'nun bunu yapması yasak. Bunlar You Tube'da var. Partinin grup toplantısında gizlilik kararı alınmış konuda yayınlar yapıyorsunuz. Bunu yapamazsınız." dedi.

17 ARALIK SÜRECİ

Eğer biri yolsuzluk yaparsa yargının bir eli onun yakasında olmalı.

DİNLEME TARTIŞMALARI

Gerekli bakan arkadaşlar elbette bunu yapmak durumundalar. Kılıçdaroğlu'na dava gelecek. Gizlilik kararı alınmış. Kılıçdaroğlu'nun bunu yapması yasak. Bunlar You Tube'da var. Partinin grup toplantısında gizlilik kararıu alınmış konuda yayınlar yapıyorsunuz. Bunu yapamazsınız.

Sayın Kılıçdaroğlu başından beri gerçekleri saptırıyor. TÜRGEV'le ilgili olarak Başbakan'ın içinde olduğu vakıf var. Bu vakıf hırsızlık niyetinde olsa bunu banka marifeti ile yapar mı. Bankalardaki hesabına kimden kime yapıldığı belli değil mi.Bu vakfa yurt dışından ve yurt içinden bağışta bulunabilir. Banka kayıtları bellidir. Bunun yolu var. Bunun hesabını Kılıçdaroğlu'na verme durumu yoktur. Soru önergesi verir şu vakfın hesabına para geldi bunu öğrenmek istiyorum diyebilir. Bunu hırsızlık olarak anlattığınız için onu küçük düşürdüğünüz için size dava açmaz mı.

Siz istediğinizi söyleyeceksiniz, insanları hırsız ilan edeceksiniz onun size dava açmayacağını bekleyeceksiniz.

MEDYAYA MÜDAHALE İDDİALARI

Başbakan gazeteciyi aramış Bahçeli Başbakan'ı hain diye nitelendirmiş. Bir insan bana hakaret ederse suç işlemiş olur bu hakareti basın yayarsa suç işlemiş olmaz mı? Başbakan diyor ki siz Bahçeli'nin ifadelerini alt yazı olarak geçiriyorsunuz bunu niçin yapıyorsunuz diyor. Ben Doğan grubunun birçok başındaki arkadaşı da arıyorum. Şöyle bir haber yapmışsınız doğru değil. O arkadaşlar da CHP'den MHP'den şu arada onu dedi diyorlar.Siyaset ve medya arasında ilişki olması başka bir şeydir. Medyayı tehdit eden bir tavrım yok arkadaşlarımızın da yok biliyorum.

İNTERNET DÜZENLEMESİ

Sayın Cumhurbaşkanı hükümetin noteri değil. İade de edebilir onaylayıp AYM'ye gönderebilir.

Sayın Cumhurbaşkanı sıkıntılı durum olduğunu düşünüyorsa iade edebilir ya da onaylayabilir. Sayın Cumhurbaşkanımız titizlikle TBMM'de çıkan kanunlara böyle yaklaşıyor. Güvenli internet gündeme geldiğinde o zaman da kıyamet koptu. Güvenli internet için işin kaynağından bu iş çözülmüyordu.

Daha önce görüntünün engellenmesi 5 gün sürüyordu. Servis sağlayıcılar birliği diye birlik kuruluyor.

HSYK DÜZENLEMESİ

Fiili olarak HSYK çalışmıyor. HSYK ilitlenince hükümetin elinde bir şey yok bunu gündeme getirmek zorunda.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DOĞRUCU14 Şubat 2014 12:28

    * Dil, aklın tercümanıdır. * Dil, insanın terazisidir. * Dilsiz ol, yalancı olma. * Doğru her zaman yüce, yalancı her zaman aşağı ve cücedir. * Doğruluk en iyi yol, bilgi en iyi kılavuzdur. YALANLARINIZ NEREYE KADAR SÜRECEK. ALLAH KOKUSU YOK MU SİZDE. BU NE PERHİZ, BU NE LAHANA TURŞUSU. UTANIN ARTIK. İÇİNİZDE ALLAH KORKUSU YOK MU ? YETER KUL HAKKI YEDİĞİNİZ.

  • Yapıcı eleştiri14 Şubat 2014 10:37

    Türkiye darbe döneminde bile böyle sanür ve baskı görmedi. Yargı, polis hiçbir şey bıramadılar memlekette. Hiç bir işte ciddiyet kalmadı.