BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu o iddialara yanıt verdi----

Kılıçdaroğlu o iddialara yanıt verdi

Kılıçdaroğlu o iddialara yanıt verdi
31 Mart 2014 - 12:58 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, istifa edeceği söylentilerine ne cevap verdi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerden çıkan sonucu başarısızlık olarak değerlendirmediğini belirterek, istifa edeceğe yolurdaki söylentileri, "Saçma,asparagas" diye karşıladı. Kılıçdaroğlu, yanlışlarını doğrularını değerlendireceklerini de ifade ederek, AKP seçmenine hitap etmeye çalıştıklarını; ama bunun bir günde kucaklaşmaya dönüşemeyeceğini söyledi. Kılıçdaroğlu, seçim sonuçları ile ilgili ilk değerlendirmesini yaptı ve şunları dedi:  "Tabiki gereken değerlendirmelerimizi yapacağız, yanlışlar doğrular neler ortaya çıkaracağız. Ancak çıkan sonucu bir başarısızlık olarak görmemek gerekli.

"BİRBİRİMİZİ DİNLEMEKTEN UZAKLAŞTIK"

Temel sorun birbirimizi dinlemekten uzaklaştık. AKP’liler bize kulak tıkadı, ne söylediğimizi dahi dinlemiyorlar. Bu anlamda ortada bir demokrasi kriz var. Birbirimizi dinlememek üzerine kurulan bir algı var. O kitleler bizi nasıl dinler, üzerinde değerlendirme yapmamız gerekir. Biz ise onları dinlediğimizi düşünüyoruz. Başbakan’ı sabahtan akşama kadar dinliyoruz.

"BİRDENBİRE İKNA OLMUYOR"

Seçmen bazında ise gerçekten kulak kabartıyor ve dinliyoruz. Biz de anladıklarımız ışığında onlara hitap etmeye çalışıyoruz. Dilimizi o kitlelerin yadırgamayacağı bir şekle dönüştürmeye çalışıyoruz; ama tabi anlaşılan onları birden bire ikna etmek olmuyor. Yani, biz birşey yaptık ertesi günü kucaklaştık olmuyor. Bunun bir süreç alacağını düşünüyorum; bunu değerlendirmemiz gerek, sosyologların, ilglili tüm uzmanların yeniden bir bakış getirmesi gerekiyor.

"KIRSALDAN İLK KEZ OY"

İstanbul, Ankara ve İzmir’de oylarımız ciddi oranda artırdık. Büyük metropellerde oylarımız artırdık. Çoğu büyükşehirde ise ilk kez kırsalın da oy kullandığı bir seçim oldu. Biz hep kırsaldan dolayı seçimleri kaybediyorduk; ilk kez oralarda da varlığımızı hissettirdik, O nedenle . Sonuçta biz her türlü yanlışı doğruyu doğrumuz tabi ki değerlendireceğiz ve daha iyi olması için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

ASPARAGAS

Kılıçdaroğlu, "İstifa edeceğiniz yönünde söylentiler var" sorusuna ise, "Saçma ve tamamen asparagas. Konuymaya dahi değer değil" yanıtı verdi.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Murat31 Mart 2014 13:51

    Bence seçimleri AKP kazanmıyor. muhalefet kaybediyor. yani adam gibi bi muhalefet partisi olmadığınan AKP ye oy veriyor millet... bence KK ce Bahçeli istifa etmeli. merkez sağda yeni bir parti kurulmalı

  • sıradaki31 Mart 2014 13:50

    vatandaş napsın, buna mı oy verecem diye yanılıyor. bize adam lazım adamlar lazım !

  • seydo31 Mart 2014 13:08

    sayın başkan, bırak artık bu iş sizinle olmaz 3 değil 50 seçim olsa kaybedersiniz yerinizi gençlere daha dinamik kişilere bırakın