BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkKentsel dönüşümde Şekerbank desteği----

Kentsel dönüşümde Şekerbank desteği

Kentsel dönüşümde Şekerbank desteği
14 Aralık 2015 - 09:19 www.finansgundem.com

ERC Müteahhitlik Yapı ve Şekerbank arasında kentsel dönüşüme ilişkin işbirliği protokolü imzalandı

ERC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, "Kentsel dönüşüm kredisini önemli bir finansman modeli olarak bankalara önerdiğimizde bu kredinin her geçen gün büyüyeceğini, daha fazla anlam ifade edeceğini görebiliyorduk. Bugün gelmiş olduğumuz nokta, bunun en iyi ispatıdır" dedi.

Şekerbank Perakende Bankacılık Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk de, Şekerbank'ın, kuruluşuna dayanan sürdürülebilir kalkınma stratejisi kapsamında, tarım ve kırsal kalkınmaya destekten enerji verimliliğine çok sayıda projeye imza attığını söyledi. Kentsel dönüşüm alanında sundukları finansman destekleri ile vatandaşların sağlıklı konutlarda yaşamasına katkı sağladıklarını kaydeden Ertürk, ilk protokol yaptıkları firmanın ERC Yapı olduğunu vurguladı. Kentsel dönüşümde gidilecek çok yol olduğunu belirten Ertürk, bu alanda sağladıkları finansman desteğini artırmayı hedeflediklerini kaydetti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)