BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKemer’de ‘yağmur yogası’----

Kemer’de ‘yağmur yogası’

Kemer’de ‘yağmur yogası’
05 Haziran 2016 - 14:38 www.finansgundem.com

Yüzlerce katılımcı yağmura ve doluya pes etmedi, ortaya harika bir yoga manzarası çıktı…

Antalya’nın Kemer ilçesinde geçtiğimiz ay 300’den fazla katılımcı ile gerçekleşen Uluslararası Yoga Festivali’nin son gününde sağanak yağış ve dolu vardı. Yerli ve yabancı turistlerden oluşan kalabalık Yoga severler Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf ile sağanak yağışa aldırmadan 1,5 saat Yoga yaptı.

Yağmur altında Yoga ile bir ilke imza atıldı. Uluslararası Yoga Festivali’nde dünyada ilk defa 'Yağmur Yogası' yapıldı. Yogaseverler çalışmaya neşe içinde katıldı. Festival’in tamamlayıcı son çalışmasında ise yağmur yağmaya başladı. Katılımcılar pes etmedi aksine yağmura meydan okudu. Yağmur da inat etti doluya döndü. Büyük Üstad Akif Manaf önderliğinde yağmur ve dolunun altında coşku içinde ‘yağmur yogası’ yapıldı.

Aynı zamanda Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı ve Festival’in düzenleyicisi Akif Manaf,  “Yağmurun da arındırıcı etkisi var. Hem Yoga hem yağmur ile iki kat etki alındı. Yağmur Yoganın etkisini artırdı. Yoga çalışması sırasında tüm negatif enerjiler, düşünceler, duygular atılır. Yağan yağmur da ayrıca bu negatiflerin tüm vücudumuzdan yıkanıp atılmasını hızlandırdı. Tam bir arınma sağlanmıştır. Büyük bir neşe içinde çalışma tamamlandı” dedi.

“Yağmur Yogası yeni bir Yoga türü müdür?” sorularını da yanıtlayan Akif Manaf şunlanı söyledi: “Yoga her zaman aslına uygun, orijinal şekilde uygulanmalıdır. Bu nedenle Orijinal Yoga Sistemi uyguluyoruz. Yağmurdan veya başka arındırıcı koşullardan ise Yoganın etkisini artırmak üzere faydalanılabilir. Aslında Yoga bütün koşullardan olumlu etkilenmemizi ve dirençli olmamızı sağlar. Yoga her zaman orijinaldir ve her koşulda sağlığa büyük etkileri olan bir spor, bir yöntembilimdir.”     

Beydağları’nın eteklerinde deniz ve dağ manzaralı Rixos Premium Tekirova oteldeki Festival’de Yoga severler 4 gün boyunca yemyeşil çimlerde, şelale sesi, kuş cıvıltıları, deniz, güneş, yağmur ve dolu eşliğinde Yoganın, hayatın ve doğanın tadını çıkardı. Festivalde coşku vardı.

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)