BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKemal Akar seçilmeye yakın----

Kemal Akar seçilmeye yakın

Kemal Akar seçilmeye yakın
24 Mayıs 2013 - 15:30 www.finansgundem.com

İSO Meclis Başkanlığında en güçlü isim İMES Başkanı Kemal Akar oldu

Dün yapılan İstanbul Sanayi Odası seçimlerinde büyüklerin tahtını deviren KOBİ’ler yönetimde söz sahibi olmak üzere yola çıktı. İSO Başkanlığının en büyük adayı olarak Erdal Bahçıvan gösterilirken, İSO Meclis Başkanlığında en güçlü isim İMES Başkanı Kemal Akar...
İstanbul Sanayi Odası Komite ve meclis seçimleri 22 Mayıs 2013 tarihinde, İstanbul Cevahir Otel ve Kongre merkezinde yapıldı. Başkan Tanıl Küçük’ün desteklediği komiteler bir bir hüsrana uğrarken, Erdal Bahçıvan’ı destekleyen komiteler pek çok sandıkta farklı galip gelerek büyük bir zafere imza attı.
Meclis Başkanı Akar mı?
Sanayi Odası seçimlerinde en ilginç komitelerden biri olan 41. Komitede İMES Sanayi Sitesi Başkanı olan Kemal Akar’ın karşısına Borusan’ın listesi çıkmasına rağmen Akar’ın listesi 73’e karşı 20 gibi ezici bir üstünlük sağladı.
İş dünyasında sanayici kimliği ile bilinen Kemal Akar’ın, sandıkların açılması ile salonda en çok tebrik alanlardan biri olduğu görüldü. Akar’ın Başbakan’a yakın bir isim olması, hem iş dünyasında hem de sosyal hayatta bilinen bir sima olmasıyla Sanayi Odası Meclis Başkanlığı için en güçlü adaylardan biri olmasını sağlıyor.
1954 İstanbul doğumlu olan Kemal Akar, Aslen Kastamonu, İnebolulu. İş hayatına atıldığı 1977 yılından beri sanayicilikle uğraşan AKAR halen, İMES Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Kalite-Akar Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini sürdürüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)