BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKayseri’de callcenter kuruyor----

Kayseri’de callcenter kuruyor

Kayseri’de callcenter kuruyor
11 Eylül 2009 - 15:23 www.finansgundem.com

Şekerbank FİNANSGUNDEM.COM’un haberini 10 ay sonra doğruladı. Peki banka yatırım için ne kadar bütçe ayırdı, kaç kişi istihdam edecek?

Şekerbank, “Kayseri’de callcenter” kuracağı haberini 10 ay sonra doğruladı. 4 Aralık’ta Finansgundam.com’un “ŞEKERBANK ÇAĞRI MERKEZİ İÇİN NEDEN KAYSERİ DEDİ” başlıklı haberimizi kesin bir dille yalanlayan banka, dün yaptığı açıklamada yatırımla ilgili tüm detayları açıkladı.

4 ARALIK'TAKİ HABERİMİZ İÇİN TIKLAYIN

2010 yılının ilk çeyreğinde faaliyete geçmesi planlanan merkez için yaklaşık 2 milyon lira yatırım yapılması öngörülüyor. Callcenter’da yaklaşık 300 kişinin istihdam edilmesi öngörülüyor. Bankanın finansgündem’e gönderdiği ayrıntılı bilgileri aşağıda okuyabilirsiniz. Ancak burada merak edilen soru: “Dev şirketler Erzurum, Diyarbakır ve Erzincan’a giderken Neden Kayseri?’ İşgücü maliyetleri mi düşük? Kayseri teşvik kapsamında bir il mi? Finans çevrelerinde konuşulanlara göre Şekerbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Göktan'ın memleketi olması bu yatırımın Kayseri'ye yapılmasında önemli rol oynamış. İşte Şekerbank’ın borsaya bile bildirmediği yatırım kararı hakkındaki detaylar…

Finansgundem.com sordu, Şekerbank yetkileri yanıtladı:

Tarafımıza göndermiş olduğunuz soruların yanıtlarını aşağıda bilgilerinize sunarız.



1) Şekerbank'ın ocak ayında Kayseri'de açmayı düşündüğü yeni callcanter'i ne aşamada? Tam olarak ne zaman açılması planlanıyor?



Kayseri’de açılacak CallCenter, 2010 yılının ilk çeyreğinde hizmete girecektir.



2) Şekerbank Kayseri'de bu iş için ne kadar insan istihdam edecek? Kayseri'de işe alınacak yeni elemanların eğitimi Şekerbank tarafından mı yoksa başka bir kurum tarafından mı verilecek?



Kayseri’de açılacak olan CallCenter’da yaklaşık 300 personel istihdam edilebilecektir. Eğitimler ihtiyaca göre içerden ya da dışarıdan karşılanabilecektir.



3) Şekerbank call-center'i tamamını mı oraya taşıyacak yoksa Keyseri'de yapımı süren call-center ek hizmet binası mı olacak?



Kayseri’deki CallCenter, ayrı bir şirket olarak hizmet verecektir. CallCenter’da, sadece Şekerbank’a hizmet verilmeyecek olup, outsource CallCenter olarak başka firmalara da hizmet vermek hedeflenmektedir.



4) Şekerbank bu iş için Kayseri'ye ne kadar yatırım yaptı? Neden Keyseri tercih edildi?



Kayseri’de açılacak CallCenter için şimdilik yaklaşık 2.000.000 TL yatırım yapılması planlanmıştır. ‘Anadolu Bankacılığı’nı misyon edinmiş ve 256 şubemizle Türkiye’nin dört bir yanında yarım asrı aşkın süredir var olan bir banka olarak amacımız, Anadolu’ya yatırım yapan ve iş istihdamı sağlayan kuruluşlara yardımcı olmaktır. Bu amaçla Ankara’nın doğusunda, büyük bir üniversitesi olan, İstanbul’dan direkt uçuş olan bir kent düşencemiz oluştu ve çalışmalarımız sonucu Kayseri tercih edildi.



5) İstanbul'dan hangi yöneticiler Kayseri'ye haftanın kaç günü gidecek?



Şekerbank adına verilecek CallCenter hizmeti için, eğitim ve iş takibini yapabilmek adına çok sık olmayan belirli zamanlarda birkaç Banka personeli tarafından CallCenter ziyareti gerçekleştirilebilecektir.

FİNANSGUNDEM.COM

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)