BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkKatar'a bir darbe daha! Bankalar ilişkileri dondurdu----

Katar'a bir darbe daha! Bankalar ilişkileri dondurdu

Katar'a bir darbe daha! Bankalar ilişkileri dondurdu
06 Haziran 2017 - 15:31 www.finansgundem.com

Altı Arap ülkesinin Katar’la diplomatik ilişkileri kesmesinin ardından bazı Suudi ve BAE bankaları da, Katar bankalarıyla yapılan işlemleri durdurdu.

Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli bazı bankalar, Katar bankalarıyla ilişkileri durdurduklarını açıkladı. İsimleri açıklanmayan bankalar, Suudi Arabistan ve BAE Merkez Bankaları’nın direktifleri doğrultusunda Katar’la ilişkiler belirlenene dek Katar bankalarıyla çalışmayacaklarını duyurdu.

BAE ve Bahreyn Merkez Bankalarının, ülkedeki bankalardan Katar’la yapılan işlemler konusunda rapor istediği de kaydedildi.

Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Mısır ve Yemen, teröre destek vermekle suçladıkları Katar’la diplomatik ilişkileri kesme kararı almıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • D.demirkan 08 Haziran 2017 12:21

    TERÖRE DESTEK OLMAYAN BATILI BİR ÜLKE VARMI.BAŞTA AMERİKA.KİLİSE FONLARI DAHA NELER.MAKSAT İSLAMA BATALAMAK.BİBİRİ KIRDIRMAK.VE SÖMÜRMEK.SUUDİ ARABİSTAN SİSİYE ON MİLYAR DALAR HİBE VERDİ SANKİ KENDİ HIRLI.

  • Destek06 Haziran 2017 17:42

    Destek olalım demiş birisi. Arabın dostu olmaz. Destek ol senin ülkene de aynısını yapsinlar. Zaten yakındır. Allah korusun ama öyle yani.

  • Hukukcu06 Haziran 2017 17:41

    Açıkça teröre destek veriyorlar. Umarım vazgeçerler. Bu arada bankacılık sisteminden komple dislanirsa ülkemizden ünlü birinin katarda sakladığı 100 milyardan fazla para nasıl gelecek ülkeye? Korkmuştur şimdi.

  • etkilertektaraflıolmaz06 Haziran 2017 17:10

    Qatar milyarlarca dolarlık fon yönetiyor, bizim üstümüzden yatrım yapsınlar. Zor günlerinde destek olalım, onlarda bize destek olur ;)

  • D.demirkan 06 Haziran 2017 16:41

    İSLÂM DÜNYASI BİR TÜRLÜ BİRLİK OLAMIYOR.BÜTÜN FELAKEKLER İSLÂM ÜLKELERİNİ BULUYAR.BATILILAR KIŞKIRTIYOR VE SÖMÜRÜYOR.TRUMP SUUDİ ARABİSTANA GİTTİ İŞLER KARIŞTI.

  • derbeder06 Haziran 2017 16:41

    Anel elektrik 'in yatırımlarının %70 i Katar 'da ... kötü senaryoda durum vahim görünüyor...

  • İsmail Gönen06 Haziran 2017 16:14

    Olan gene Türkiye'ye olacak. Yakın dostumuz müteahhitlikte oldukça destekti bize. Şimdi tasarruf tedbirleri alacaklar. Ülkeye de dolarlar gelmeyecek

  • Yamki06 Haziran 2017 15:49

    Yakında katarin parasına blokede koyarlar