BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKarsu Edison Ödülleri’nde finalde----

Karsu Edison Ödülleri’nde finalde

Karsu  Edison Ödülleri’nde finalde
15 Haziran 2016 - 17:03 www.finansgundem.com

Karsu, Hollanda’nın en prestijli ödülü olan Edison Ödülleri’nde finalde...

Bu yıl 56. yaşını kutlayan ve Avrupa’nın en saygın müzik ödüllerinden olan Edison’un, 1960 yılından bu yana dağıttığı Caz/World, Pop ve Klasik ödüllerinin 2016 finalistleri belirlendi. Rotterdam Nieuwe Luxor Tiyatrosu’nda 24 Haziran’da yapılacak olan final gecesinde finale kalan Karsu, Sabrina Sark ve Garde Nord, Metropole Orkestrası eşliğinde sahne alacaklar. Gecenin sonunda bu üç sanatçıdan biri Edison ödülünün sahibi olacak.

Sadece Avrupa’nın değil, dünyanın da en eski müzik ödüllerinden olan Hollanda kökenli Edison ödülleri, Pop, Klasik ve Caz/World olmak üzere üç farklı kategoride 1960 yılından bu yana düzenleniyor. İsminden de anlaşılacağı üzere, insanlık tarihinin en önemli bilim insanlarından Thomas Alva Edison’ın Phonograph isimli cihazı geliştirmesine saygı nedeniyle bu ismi almış. İlk ödül töreninin 22 Ekim 1960 tarihinde Amsterdam’daki Concertgebouw’da gerçekleştirilmesinin ardından gelenek bozulmadan devam ediyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)