BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKarataş, Ergoisviçre Sigorta'da...----

Karataş, Ergoisviçre Sigorta'da...

Karataş, Ergoisviçre Sigorta'da...
15 Eylül 2009 - 17:53 www.finansgundem.com

Türkiye sigorta sektörünün en deneyimli isimlerinden Cengiz Karataş, ERGOİSVİÇRE Sigorta Oto Hasar, Hukuk, Rücu, Müşteri İlişkileri ve Nakliyattan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na getirildi.

ERGO Grubu’na devrinin ardından yeniden yapılanma çalışmalarına hız veren ERGOİSVİÇRE Sigorta’da Oto Hasar, Hukuk, Rücu, Müşteri İlişkileri ve Nakliyattan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na, sigorta sektöründe 26 yıl gibi engin bir deneyime sahip olan Cengiz Karataş getirildi. İstanbul Ticari İlimler Akademisi İşletme Bölümü mezunu olan Karataş, 1983 yılında önceki adı Şark Sigorta olan Koç Allianz’da nakliyat sigortaları ile kariyerine başladı. Nakliyat ve Havacılık Sigortaları Teknik ve Hasar, İnşaat Sigortaları Teknik ve Hasar ile Ziraat Sigortaları Teknik ve Hasar bölümlerinden Sorumlu Grup Müdürü olarak görev yapan Cengiz Karataş, 26 yıllık deneyiminin ardından emekli oldu. Kariyeri süresince yurtdışında çeşitli lisans ve mesleki eğitim kurslarına katılan Karataş, İstanbul Üniversitesi Sigortacılık Meslek Yüksek Okulu’nda genç sigortacı adaylarına Nakliyat Sigortaları dersleri verdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)