BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKarar verildi: Yargılanacak!----

Karar verildi: Yargılanacak!

Karar verildi: Yargılanacak!
22 Aralık 2014 - 14:54 www.finansgundem.com

Kraliyet Ailesi'ni sarsan yolsuzluk soruşturmasında, İspanya Prensesi Cristina’nın sanık sandalyesine oturmasına karar verildi

İspanya’da yaklaşık 4 yıl süren soruşturma sonrasında yargıç Juan Castro, Prenses Cristina'nın vergi kaçakçılığında sorumluluğu olduğunu iddia etti. Prenses Cristina ve eşi Palma Dükü Urdangarin, Aizoon şirketi aracılığıyla haksız mali kazanç elde ettikleri gerekçesiyle yargılanacak.

Urdangarin ayrıca para aklama, mali yolsuzluk, ticari ve kamu evraklarında sahtecilik, vergi kaçırma ve kamu fonlarını kötü kullanmak gibi suçlamalardan dolayı mahkeme karşısında hesap verecek.

Urdangarin'in 19 yıla kadar hapis cezası alabileceği tahmin ediliyor.

Önümüzdeki günlerde sanık sandalyesine oturacak olan Prenses Cristina da suçlu bulunması halinde maliyeyi dolandırmaktan 4 yıla kadar hapis cezası alabilecek.

Prenses Cristina, mahkeme önüne çıkacak ilk kraliyet üyesi olacak. Prenses Cristina’nın babası Juan Carlos, ülkedeki yolsuzluk skandallarının ardından tahtını oğlu Prens Felipe’ye bırakmıştı. (Al Jazeera)
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)