BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKaramehmet'e karşı Sonera'nın avukatı----

Karamehmet'e karşı Sonera'nın avukatı

Karamehmet'e karşı Sonera'nın avukatı
16 Mayıs 2011 - 08:41 www.finansgundem.com

Karamehmet ile davalık olan Mehmet Kazancı ilginç bir isimle birlikte hareket etme kararı aldı

Enerji özelleştirmelerine rekor teklif verdiği ortağı Mehmet Emin Karamehmet ile davalık olan Mehmet Kazancı ilginç bir isimle birlikte hareket etme kararı aldı. Turkcell´in ortaklarından Sonera Holding´in temsilcisi ve avukatı olan Faik Işık´ı avukat olarak tuttu. Kazancı´nın Karamehmet ekibini iyi tanıyan bir avukatı yanına alarak Karamehmet´le uzun bir hukuk mücadelesine girişeceği belirtiliyor.
Turkcell´in Nisan ayında gerçekleşen olaylı genel kuruluna da katılan Faik Işık, genel kurul sonrası Turkcell yönetimine sert açıklama yapmış ve Karamehmet aleyhine Turkcell ve ortakları zarara uğrattığı gerekçesi ile dava açacağını ifade etmişti.
Sabah´ın haberine göre, Kazancı´nın Karamehmet ekibine karşı açtığı dolandırıcılık iddialı ceza davasının altında da Avukat Faik Işık´ın ismi bulunuyor. Faik Işık´ın kendi avukatları olduğunu doğrulayan Mehmet Kazancı, "Kendisi çok değerli ve tecrübeli bir avukat" yorumu yapmakla yetindi.
MASAYA OTURACAK
Kazancı ve Karamehmet ortaklığındaki MMEKA şirketinin elektrik dağıtım bölgelerini devralması için ise iki haftadan kısa bir süre kaldı. Ortakların bu hafta çözüm için tekrar pazarlık masasına oturması bekleniyor. Kulislerde Karamehmet´in halen elektrik dağıtım bölgelerini devralmak için ısrarlı olduğu belirtilirken ortakların bu kısa sürede masaya oturup anlaşmaları ve şirketin sermayesini artırmaları gerekiyor.
Başkent Gaz´ı devralamayan Karamehmet yönetimindeki Çankaya Doğalgaz´ın belediye elindeki yüzde 20´lik hisseyi devralma sürprizi yapacağı konuşuluyor. Karamehmet´in ekibi bu gerçekleşirse ihalede koz kazanabilecek. Karamehmet´in şirketi devralmak için kurduğu Çankaya Doğalgaz sermayesini artıracak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)