BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKaramehmet, Yıldız’ı nasıl ikna etti----

Karamehmet, Yıldız’ı nasıl ikna etti

Karamehmet, Yıldız’ı nasıl ikna etti
25 Mayıs 2011 - 08:47 www.finansgundem.com

Yıldız, Başkentgaz ihalesinin iptalinin ardından iki elektrik dağıtım bölgesinin devriyle ilgili bu ortaklığa ek süre verilmeyeceğini söylemişti

Bakan Yıldız, Başkentgaz ihalesinin iptalinin ardından iki elektrik dağıtım bölgesinin devriyle ilgili bu ortaklığa ek süre verilmeyeceğini söylemişti.
Yıldız, 1.2 milyar doları ödemeyen şirketin 5 milyar doları ödemesi konusunda şüphesini dile getirmişti. Ancak hafta sonu yapılan toplantının ardından Bakan Yıldız’ın ek süreye onay vermesi ve olumlu konuşması, “Bakan nasıl ikna oldu?” sorusunu gündeme getirdi.
Edinilen bilgilere göre Karamehmet, ortağı Kazancı’yla yollarını ayıracağı ve başka bir ortak bulacağı taahhüdünde bulundu.
Bunun için Kazancı’nın da belli şartlarla ayrılabileceklerini söylediği biliniyor.
Bakan Yıldız’ın Karamehmet’in “yeni ortak, yeni finansmanla” talep ettiği ek süreyi onayladığı öğrenildi. Firmalara verilecek ek süreyi de ÖİB belirleyecek.
Buna göre 90 günlük ek süre verilmesinin gündemde olduğu ancak ÖİB’nin bazı dağıtım bölgesi ihaleleri ve alıcılarına dönük ek süreyi 120 gün olarak da belirleyebileceği belirtiliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)