BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKaradeniz derbisini kazanan belli oldu----

Karadeniz derbisini kazanan belli oldu

Karadeniz derbisini kazanan belli oldu
02 Nisan 2017 - 18:03 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta maçında Çaykur Rizespor sahasında Trabzonspor'a 1-0 mağlup oldu.

Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan Çaykur Rizespor-Trabzonspor mücadelesinde Trabzonspor'a galibiyeti getiren golü 23. dakikada Dame N'Doye kaydetti. Trabzonspor'un galibiyetinde Onur Kıvrak'ın gösterdiği performans etkili oldu.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 44 yaparak Fenerbahçe ve Galatasaray'ı takibini sürdürürken Çaykur Rizespor 20 puanda son sırada kaldı.

DURİCA FORMASINA KAVUŞTU
Trabzonspor'da Slovak futbolcu Jan Durica, sakatlığının ardından formasına kavuştu. Ligin 21. haftasındaki Aytemiz Alanyaspor maçında sakatlandıktan sonra düzelen ancak takımla fazla çalışma imkanı bulamayan Durica, 4 haftalık aradan sonra Rize deplasmanında stoperde Medjani ile görev yaptı. 

SAVUNMANIN SOLUNDA MAS 
Arjantin Milli Takımı'nın Şili ile oynadığı maçta sağ diz iç yan bağlarında zorlanma olan ve Bolivya maçı kadrosundan çıkartılarak Trabzon'a dönen Emmanuel Mas, tedavisinin ardından Çaykur Rizespor maçında görev aldı. Teknik direktör Ersun Yanal, bordo-mavili takımda sadece 2 antrenmana katılabilen futbolcusunu, kendisini iyi hissetmesi üzerine 11'de görevlendirdi. 

ÇAYKUR RİZESPOR'DA 5 FARKLI OYUNCU 
Çaykur Rizespor'da ise en son Gençlerbirliği ile oynanan karşılaşmanın 11'ine göre 5 oyuncu değişikliği yapıldı. Yeşil-mavililerde kaleci Abdoulaye Diallo, Orhan Ovacıklı, Özgür Çek, Recep Niyaz ve geçen hafta kadro dışı bırakılan Ahmet İlhan Özek görev almazken, bu oyuncuların yerine Gökhan Akkan, Oğulcan Çağlayan, Matic Fink, Nosa Igiebor, Leonard Kweuke forma giydi. 

FİNK İLK KEZ, KWEUKE BİR HAFTA SONRA 
Çaykur Rizespor'da sezon başında transfer edilen Sloven futbolcu Matic Fink, yeşil-mavili takımda ligde ilk kez 11'de sahaya çıktı.
Golcü oyuncu Kweuke ise Gençlerbirliği maçında kırmızı kart cezasını tamamlayarak takımımın gol ümidi olarak sahada yer aldı. 

TARAFTAR İLGİSİ
Trabzonspor taraftarı Çaykur Rizespor deplasmanına yoğun ilgi göstererek, kendilerine ayrılan misafir takım tribününü tamamen doldurdu. Yaklaşık 2 bin bordo-mavili taraftar, takımını destekledi. Ev sahibi ekibin taraftarları ise maça fazla ilgi göstermedi. Çaykur Didi Stadı'nın tribünlerinde büyük boşluklar yer alırken, 2 bin dolayında yeşil-mavili taraftar tribünde yer aldı.

Trabzonspor taraftarları maç öncesi Çaykur Rizesporlu futbolcuları bulundukları tribünün önüne çağırarak, "Karadeniz" şeklinde tempo tuttu. Karşılaşmanın hakemleri ve iki takım oyuncuları sahaya "Her 68 çocuktan 1'inin otizmli olduğunun farkında mısınız?" yazılı pankartla çıktı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)