BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKahve havyarı denemiş miydiniz?----

Kahve havyarı denemiş miydiniz?

Kahve havyarı denemiş miydiniz?
24 Aralık 2015 - 15:11 www.finansgundem.com

3 Tutku Fuarı'nda kahve havyarı şovu yapılıyor

3 Tutku, ''Kahve, Çikolata, ve Kitap  Festivali'' dünyada ilk kez Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi' nde gerçekleştiriliyor.  Kitaplar, kahveler, kahve makineleri, kahve fincanları, çikolatalar, çikolata yapımı için gerekli malzemeler yılbaşı öncesinde on gün süresince ziyaretçilere sunulacak.
Festival kapsamında Best Coffee ShopLAVAZZA' da farklı kahve ürünlerinin yanın da Kahve Havyarı Show'uyla da  ziyaretçilere ilginç bir lezzet sunuyor. Dünyaca ünlü moleküler gastronominin kurucusu şef  Ferrran Adria ile Lavazza AR&GE ekibinin ortak çalışması sonucunda ortaya çıkarılan kahve havyarı, Lavazza'nın Dünya çapındaki 108 Barista eğitmenlerinden  biri olan Arif Efe tarafından kahve tutkunlarına sunuluyor. 
Kahve havyarı yapmanın aslında bir meydan okuma olduğunu söyleyen Arif Efe, “Kahve havyarını ticari bir ürün olarak görmüyoruz burada önemli olan kahve ile neler yapılabileceğini göstermekti, bunu da başardık. Kahve havyarı yapım ve tadım etkinliklerimiz, yıl boyunca Best Coffee Shop’un diğer şubelerinde sürecek. Hatta sadece kahve havyarı değil, başka ürünlerimizi de tüketicilerle paylaşacağız” dedi.
27 Aralık tarihine kadar sürecek festivalde ziyaretçiler,Best Coffee Shop LAVAZZA'nın kahveye dair her türlü ürününe yoğun ilgi gösteriyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)