BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkKadın girişimcilere 80 bin TL kredi----

Kadın girişimcilere 80 bin TL kredi

Kadın girişimcilere 80 bin TL kredi
07 Mart 2017 - 15:25 www.finansgundem.com

DenizBank, Türkiye ekonomisine önemli katkıları bulunan kadın girişimcilerin yüzlerini güldürecek ürün ve hizmetler sunuyor

Yenilikçi hizmetleri ile Türkiye ekonomisinin dinamosu KOBİ’lere her türlü desteği vermeyi öncelikleri arasında gören DenizBank, kadın girişimciler için de önemli avantajlar sunuyor. Banka bu çerçevede hizmete aldığı kampanyada 80.000 TL’ye kadar kredi imkanı ile kadın girişimcilere destek sağlıyor.

"İşlerini kuran ve büyüten kadın girişimcilerin yanlarındayız"

DenizBank’ın kadın girişimcilere özel sunduğu ürün ve hizmetlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Murat Kulaksız şunları söyledi; “Kadın girişimcilerin işlerini kurma ve büyütme aşamalarında ihtiyaç duydukları finansal desteği sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Özel faiz oranları ile kredi ihtiyaçlarına en hızlı ve en kolay çözümleri sunuyoruz. Üstelik 80.000TL’ye kadar krediden faydalanmak için “GIRISIMCI” boşluk “TCKN” yazıp 3280’e SMS göndererek hızlıca başvuruda bulunabilirler. Kredi başvurusunun sistemimize ulaşmasının ardından en geç 5 dakika içerisinde başvuru sonucu SMS ile bildirilmektedir. Ayrıca kadın girişimcilerimiz bankacılık işlemlerinden tasarruf etsin diye en çok ihtiyaç duydukları işlemlerinden oluşan «Kadın Girişimci Tarifesini» sunuyoruz. Tarifemiz tüm DenizBank Şubeleri, 444 0 804 KOBİ İletişim Merkezi ya da İnternet Bankacılığı’nda yer alan ‘Başvurular – Avantaj Paketleri’ sekmesinden satın alınabilir.”

Kadın Girişimcilerin birikimlerinin TL, USD, EUR ve Altın farketmeksizin çoğalması için özel faiz oranlarında vadeli mevduat sunduklarını belirten Kulaksız, DenizBank’ın ürün ve hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak ve fırsatlardan yararlanmak için kadın girişimcileri DenizBank şubelerine beklediklerini ifade etti.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)