BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKadıköy'de tribünlerden şok tepki!----

Kadıköy'de tribünlerden şok tepki!

Kadıköy'de tribünlerden şok tepki!
16 Ekim 2016 - 18:25 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından sarı lacivertli taraftarlar yönetimi istifaya davet etti

Sahasında Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan ve kötü gidişe dur diyemeyen Fenerbahçe'de maç sonu tribünlerde isyan vardı. Son iki haftada sadece 2 puan alabilen ve ligde 7. haftanın sonunda 9 puanla 9.sırada kalan Fenerbahçe'de tribünleri dolduran sarı lacivertli taraftarlar takıma ve yönetime yoğun tepki gösterdi.

Karşılaşmanın son düdüğüyle birlikte Şükrü Saraçoğlu tribünlerinden "Yönetim istifa" tezahüratları yapıldı. Bir grup taraftar ise bu sesleri bastırmak için takımı tribüne çağırarak destek verdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş17 Ekim 2016 20:47

    bence en iyisi aziz yıldırım. :-)

  • FB çem benim.16 Ekim 2016 18:55

    FB çe seyircisinin geç bile kadığını söyleye bi,lirim. zaten takıma doğru dürüst oyuncular alınmadı birde elindekileri gönderdin işte yerlerine elınanlarda ortada bundan böyle aziz yıldırım sen ve ekibin sahaya çıkarda oynar kazanmaya çalışırsınız.