BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKadıköy'de olay----

Kadıköy'de olay

Kadıköy'de olay
03 Şubat 2013 - 21:57 www.finansgundem.com

Fenerbahçe taraftarları; Sivasspor maçının ardından Aziz Yıldırım ve yönetim aleyhine bağırdı

Fenerbahçe'nin Sivasspor karşısında aldığı yenilgi, tribünleri kızdırdı. Maçın son anlarında yönetime tepkili tezahüratlar yapan taraftarların bir bölümü, ''Yönetim istifa'' diye bağırdı. Taraftarlar sezonun ilk yarısında takımdan ayrılan Alex de Souza için de tezahüratlar yaparken, futbolculara yönelik olarak, ''O forma kutsaldır nasip olmaz herkese'' şeklinde tempo tuttu.
Türk Telekom kale arkası tribünün üst bölümünde bulunan bir grup taraftar, bir süre tribünlerden ayrılmayarak, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a yönelttikleri tepkilerini, ''Burası babanın çiftliği değil'', ''İstifa etmeden buradan çıkmayız'', ''Diktatör istifa'' ve "El salla el salla büyük başkan el salla!" şeklinde tezahüratlar yaptı. Taraftarlar küfürlü tezahüratta da bulundu.
Stat içindeki ışık kapatılmasına rağmen küçük bir grup, uzun süre ısrarla tribünde kaldı. Grup daha sonra tribünden ayrıldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)