BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKadıköy'de "Kıyafetime Karışma" eylemi----

Kadıköy'de "Kıyafetime Karışma" eylemi

Kadıköy'de Kıyafetime Karışma eylemi
29 Temmuz 2017 - 21:37 www.finansgundem.com

Kadıköy'de kalabalık bir grup "Kıyafetime Karışma" eylemi yaptı. Kadıköy Süreyya Operası önünde toplanan grup "Kıyafetime karışma" şeklinde slogan attı.

Kadıköy'de bir grup kadın "Kıyafetime karışma" eylemi düzenledi. Eyleme yaklaşık bin kadın katıldı. Saat 19.00 sıralarında Kadıköy Bahariye Caddesi'nde bulunan Süreyya Operası önünde toplanan kadınlar sloganlar eşliğinde Kadıköy Rıhtım'da bulunan meydana geldi.

YONCA EVCİMİK DE KATILDI

Kadınların yürüyüşü sırasında geniş güvenlik önlemi alındı. Yürüyüş boyunca Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı kadın polislerde çevrede güvenlik önlemi aldı. Yürüyüşe bazı vatandaşlar da destek verdi. Kadın eylemciler Rıhtım'a geldiklerinde birde sürpriz ile karşılaştı.

Sanatçı Yonca Evcimik kısa bir konuşmanın ardından "Kendine Gel" şarkısını söyledi. Şarkıya kadınlarda eşlik etti. Kadınlar basın açıklamasının ardından dağıldı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatanım aşkım30 Temmuz 2017 14:16

    Kiyafetine karışma sokaklarda cıplak gezin ondan sonrada tecavuz ettiler diye feryat edin bu ne lahana. Eda turşu bu şekilde giyim kuşananlar her zaman tacize hazır olmalıdır aklınazı başınıza toplayın adam gibi bir bayana yakışır şekilde vücudunuzu başkasına teşhir etmeyi bırakın kendinize ve eşinize saklayın islam dinimizde böyle emrediyor