BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkJPMorgan'dan Garanti BBVA için hedef fiyat ve tavsiyeler----

JPMorgan'dan Garanti BBVA için hedef fiyat ve tavsiyeler

JPMorgan'dan Garanti BBVA için hedef fiyat ve tavsiyeler
05 Temmuz 2024 - 10:24 www.finansgundem.com

JPMorgan bugün yayınladığı "Daha güçlü bir geleceğe doğru ilerliyoruz; Garanti için OW'e" başlıklı raporunda Garanti BBVA için tavsiyesini yükseltti.

Finansal hizmetler alanında faaliyet gösteren ve dev yatırım bankası JPMorgan, Garanti BBVA'ya (#GARAN) yönelik tahminlerini tekrardan revize etti.

Banka hisselerinin hükümet ve TCMB tarafından atılan kararlı ve koordineli adımların ardından enflasyonun düşürülmesine yönelik artan piyasa güvenini yansıtarak yıl içinde %80 oranında yükseldiğine işaret eden JPMorgan, "Makro dengelenme, banka kazançlarının yakın vadede baskı altında olduğu anlamına gelse de, 3Ç23E'den itibaren kazançlarda kademeli bir toparlanma öngörüyoruz.

Yine de, güçlü rallinin ardından seçici bir yaklaşım izliyor ve en yüksek F/K potansiyeline sahip Garanti için hedef fiyatımızı ve tavsiyemizi 164 TL ile Ağırlığını Artır-OW'ye yükseltiyoruz" dedi.

Garanti'yi OW'a yükselten JPMorgan, "Garanti'nin yakın vadeli kazanç ivmesi, TÜFE'ye bağlı gelirlere daha az bağımlı olması ve daha iyi NIM'i sayesinde özel sektördeki benzerlerinden olumlu yönde ayrışıyor. Bu pozitif ayrışmanın önümüzdeki çeyreklerde de devam etmesini bekliyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Garanti BBVA: Milli maçlarda harcamalar durdu

 

Garanti BBVA’dan kripto yasası değerlendirmesi

 

JPMorgan Türkiye için enflasyon tahminini revize etti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)